• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

PKK'nın hedef gösterdiği Seçil Öğretmen'e köy halkı siper oldu

Yeniakit Publisher
2019-11-02 20:04:00 - 2019-11-02 20:06:37
PKK'nın hedef gösterdiği Seçil Öğretmen'e köy halkı siper oldu

Terör örgütü PKK’ya yakın siteler ve hesapların hedef gösterdiği Seçil Yıldız Gedikbey adlı öğretmenle ilgili olarak flaş bir gelişme yaşandı. Vatan Partisi Genel Sekreteri Utku Reyhan, Seçil öğretmenin görev yaptığı köyün muhtarını ulaştıklarını ve başta muhtar ve köy halkının öğretmene siper olduğunu söyledi.

 Vatan Partisi Genel Sekreteri Utku Reyhan, terör örgütü PKK'nın hedef gösterdiği anaokulu öğretmeni Seçil Yıldız Gedikbey'in görev yaptığı Şırnak'ın İdil ilçesinin 300 hanelik 1200 nüfusluk Öğündük Köyünün muhtarı Şemun Vergili'ye ulaştıklarını belirterek "Değerli muhtarımızın verdiği bilgiye göre başta kendisi olmak üzere bütün köy halkı öğretmenimize siper olmuş durumda" dedi. Köy muhtarı Vergili de "Başta ben olmak üzere bütün köy öğretmene siperiz, onun kılına zarar gelmez öğretmenimiz bizim her şeyimiz" şeklinde konuştu.

Terör örgütü PKK, Şırnak'ın İdil ilçesinde görev yapan anaokulu öğretmeni Seçil Yıldız Gedikbey'i çocuklara "Hoş gelişler ola" marşını söylettiği için hedef gösterdi.

Vatan Partisi Genel Sekreteri Utku Reyhan, konu ile ilgili açıklama yaptı.

Reyhan, şunları belirtti: Parti yöneticilerimiz, Seçil öğretmenimizin görev yaptığı Süryani ağırlıklı İdil/Öğündük Köyünün muhtarı Sayın Şemun Vergili'ye ulaştılar. Değerli muhtarımızın verdiği bilgiye göre başta kendisi olmak üzere bütün köy halkı öğretmenimize siper olmuş durumda. İşte Türkiye!

PKK sitesi öğretmenimizi resmen hedef gösterdi

Teröristlerin kirli sitesi Nücecivan34, Seçil öğretmeni 'Akp/Mhp rejiminin faşist elemanı: Seçil Yıldız Gedikbey!' başlıklı haberiyle hedef aldı. Haberde öğretmenimizi açıkça hedef alınırken sosyal medyada yetkililere çağrı yapıldı.

Sosyal medyada Seçil öğretmene büyük destek

Terör örgütüne yakın medya organlarından Seçil öğretmenin hedef gösterilmesi sosyal medyada gündem oldu. Twitter’da açılan ‘Seçil Öğretmen’ etiketine binlerce paylaşım yapılırken, söz konusu etiket, Türkiye gündeminde ilk sıraya yükseldi. Vatandaşlar, yaptıkları paylaşımlarda emniyet güçlerinin harekete geçerek, Seçil öğretmenin şehit edilmeden önce koruması gerektiğinin altını çizdi.

Meral Akşener'den Seçil Öğretmen açıklaması" target="_blank">
Meral Akşener'den Seçil Öğretmen açıklaması
Meral Akşener'den Seçil Öğretmen açıklaması

Gündem

Meral Akşener'den Seçil Öğretmen açıklaması

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Hic

Neden bu kadar açık adres ve kişilik bilgilerini veriyorsunuz.Olayı unutturup o öğretmenimizin derhal yerinin değişmesi gerekli.Anlamadım bu haberi bu şekilde alenen vermenizi her ne sebeple olursa olsun bu kadar detay ???

dumanlı

Eğer Seçil öğretmen ve onun gibileri koruyamazsak o zaman beka sorunumuz başlar.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23