• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Pastaneciler kralı FETÖ'den gözaltında

Yeniakit Publisher
2018-07-19 14:01:00 - 2018-07-26 16:50:20
Pastaneciler kralı FETÖ'den gözaltında

İstanbul'un en meşhur pastane zinciri Görgülü Pastaneleri'nin sahibi Mehmet Çetin Sekizkardeş, FETÖ'ye yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alındı.

İstanbul Polisi, FETÖ'ye yönelik yeni bir operasyon düzenlendi. Operasyonda 21 şüpheli yakalandı. Şüphelilerin halen aktif olarak görev yaptığı öne sürüldü. Gözaltına alınanlar arasında Görgülü Pastaneleri'nin sahibi Mehmet Tahir Sekizkardeş'le, Ekrem Ateş isimli iş adamları da bulunuyor.

OPERASYONDA 21 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Operasyon İstanbul Emniyeti'ne bağlı Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirildi. Polis ekipleri Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) yapılanmasına yönelik yapılan çalışmada, örgütün "Eyalet Hadimi", "Bölge Hadimi", "Mütevelli Esnaf", "Üniversite Yapılanması", "Talebe Yapılanması" içerisinde görev alan bazı isimleri belirledi. Yapılarda aktif ve güncel olarak çalıştıkları belirlenen 32 isim tespit edildi. Şüphelilerin Gaybubet (Saklanma) evlerinde kaldıkları öne belirlendi. Çalışmaların ardından İstanbul ve 7 ayrı ilde operasyon düzenlendi. Operasyonda 21 şüpheli gözaltına alındı.

3 ŞÜPHELİ YAKALANDI

 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Gaybubet evi olarak belirlenen adreslerde silahlı terör örgütüne üye olmaktan aranan 3 şüphelinin de yakalandığı öğrenildi. Gözaltına alınan 21 şüphelinin Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldüğü öğrenildi.

GÖRGÜLÜ PASTANELERİ'NİN SAHİBİ DE GÖZALTINA ALINDI

Gözaltına alınanlar arasında Görgülü Pastaneleri'nin sahibi Mehmet Tahir Sekizkardeş'le, Ekrem Ateş isimli iş adamları da bulunuyor.

 

 

KAMUOYUNA DUYURUDUR.

Türk yazılı ve görsel basını ile internet haberciliğinde basın yayın organları tarafından 19.07.2018 tarihinde Görgülü Pastaneleri ile ilgili gerçekleri tam ifade etmeyen haksız bir yayın olmuştur. FETÖ TERÖR ÖRGÜTÜ üyeliğinden hakkında soruşturma yapılan Mehmet Tahir Sekizkardeş, Görgülü pastanelerinin tek sahibi gibi gösterilmiştir.

Görgülü pastaneleri isminin isim hakkı değişik coğrafi bölgelerde, değişik kişilere kiralanmıştır.. Eyüp 5. Noterliğinin 03.07.2002 tarih ve 17562 yevmiye nosu ile vekil edenlerden Muhammet Gültekin ve Nebi Yüce tarafından İstanbul Anadolu yakasında Görgülü pastaneleri isim hakkı 49 yıllığına kiralanmış olup, vekil eden şirket yöneticileri ve işyerleri İstanbul Anadolu yakasında hizmet vermektedir. Vekil eden şirket sahiplerinin ve 5 adet işletmelerinin, FETÖ TERÖR Örgütü ile en ufak bir ilgililerinin bulunmamaktadır.

Haberde ismi geçen Mehmet Tahir Sekizkardeş ise, Görgülü Pastanelerinin Avrupa yakasında isim hakkı sahipleri ile Franchising yöntemi ile yalnızca isim hakkını kullanan birisidir. Bu işletmeler ile müvekkillerimin hiçbir ilgisi ve herhangi bir ortaklıkları yoktur.

Yazılı, görsel ve internet haberlerinde yer alan haberlerde, GÖRGÜLÜ PASTANELERİ’NİN tek sahibi olarak Mehmet Tahir Sekizkardeş'in gösterilmesi doğru değildir.. belirtilen kişi, Görgülü Pastanelerinin onlarca isim hakkı kiralayıcısından birisidir.

Görgülü Unlu Mamuller Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Görgülü Gıda Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Görgülü Pastahane Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Görgülü Pasta Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Vekili

Av. Tuğba Çırak

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23