• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

‘Önümüzdeki seçimlerde görürüz’ Ekrem İmamoğlu mu, Süleyman Soylu mu?

Yeniakit Publisher
2019-11-05 12:44:00 -
‘Önümüzdeki seçimlerde görürüz’ Ekrem İmamoğlu mu, Süleyman Soylu mu?

Yeni Akit Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu arasındaki tartışmaya dair dikkat çeken yorumlarda bulundu.

Akit TV'de Fatin Dağıstanlı'nın sunumu ve Yeni Akit Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu'nun yorumlarıyla ekranlarınıza gelen Manşetlerin Dili'nde, İçişleri Süleyman Soylu ve Türkiye'yi Avrupa'ya şikayet ederek PKK iltisaklı HDP'lileri savunan CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu arasındaki tartışma masaya yatırıldı.

Karahasanoğlu, "Halk bakalım kimi haklı görecek. Kayyım atanmasını yanlış bulan, PKK'lıların çoluk çocuk, kadın ihtiyar demeden şehit ettiği insanların fotoğrafları karşımızda dururken, 'oraya kayyım neden atıyorsun, PKK ile iş birliği yapan belediye başkanını neden görevden alıyorsun' diyen Ekrem imamoğlu'nu mu haklı görecek, yoksa İişleri Bakanı Süleyman Soylu!yu mu haklı görecek?" ifadelerini kullandı.

Programın ilgili bölümü şu şekilde:

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Peynir

Seçimle gelen birini atanıp gelenle nasıl kıyaslıyorsunuz..nerde kaldı milli irade..içişleri bakanıymış..

Tata Tonga

seçim gelsin, seçimi kazansın o zaman seçilmiş gibi konuşur... atanmışlar seçilmişlere hakaret edemez, emir veremez, akıl öğretemez...seçim zamanı gelecek de Nasrettin hoca göle maya çalacak da ya Süleyman Soylu seçilirse....ali de Nasrettin hocayı geçti...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23