• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Okullar hangi illerde tatil edildi?

Yeniakit Publisher
2015-12-03 16:42:00 -
Okullar hangi illerde tatil edildi?

Okullar kar yağışı nedeniyle bazı illerde tatil edildi. İşte o iller...

Siirt, Kastamonu ve Van illerinde bazı ilçelerde okullara yarın kar tatili verildi.
Kastamonu, Siirt ve Van valiliği yoğun kar yağışı olan bazı ilçelerinde yarın okulları tatil etti. Bugün ise Bolu, Karabük, Erzincan, Van, Bitlis, Kastamonu, Şırnak ve Siirt illerinin valiliğin kararı ile okullar tatil olmuştu.
Türkiye'de 21 ilde yoğun kar yağışı var. Kar yağışı sebebiyle bir çok ilde eğitime ara verilmek zorunda kalındı. Kar yağışı devam ettiği için yarın yani 4 Aralık cuma günü için de okulların tatil olma ihtimali var. 3 ilin valiliğinden bazı ilçelerde yarın okulların tatil olduğu duyuruldu. İşte yarın yani 4 aralık 2015 cuma günü okulların tatil olduğu yerler;


KASTAMONU'DA YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

Kastamonu Valiliği Seydiler ilçesinde ilk ve orta dereceli okullarda yarın yani 4 Aralık cuma günü okullar tatil etti.
Bugün ise Ağlı, Daday ve Küre ilçelerindeki tüm ilk ve ortaokul, Araç'ta taşımalı sistem kapsamındaki okullar ile Terke köyü ilk ve ortaokulu, Azdavay'da taşımalı sistem kapsamındaki okullar, Devrekani'de yatılı okul hariç ilk ve ortaokullar, Taşköprü'de taşımalı sistem kapsamındaki okullarda eğitime ara verildi.


SİİRT OKULLAR 4 ARALIK'DA TATİL Mİ?

Siirt'in Pervari ilçesinde de dün geceden bu yana etkili olan yoğun kar yağışı, devam ediyor. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada kar yağışı nedeniyle ilçe merkezindeki okulların 1, köy ve taşımalı okulların ise 2 gün tatil edildiği belirtildi. Yarın yani 4 Aralık günü Pervari ilçesinde taşımalı eğitim veren okullar tatil oldu.

VAN'DA YARIN OKULLAR HANGİ İLÇELERDE TATİL?

Van Valiliği yoğun kar yağışı nedeniyle 6 ilçede eğitime bugün ara verildiğini duyurdu. Meteoroloji Bölge Müdürlüğünün yarın devam edecek yoğun kar yağışı bilgisini de değerlendiren valilik, yarın yani 4 Aralık cuma günü Tuşba, İpekyolu, Edremit, Özalp, Erciş ve Başkale'de okulların tatil edilmesini kararlaştırdı.
Yağış durumuna göre diğer ilçelerin de tatil kararı alabileceği belirtildi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23