• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Okçuluk: Dünya Kupası

Yeniakit Publisher
2019-07-04 21:58:41 -
Okçuluk: Dünya Kupası

- 4. ayak yarışmalarında Klasik Yay Erkek Milli Takımı ile Makaralı Yay Kadın Milli Takımı, finale çıktı


İSTANBUL (AA) - Okçulukta Almanya'da düzenlenen Dünya Kupası 4. ayak yarışmalarında Klasik Yay Erkek Milli Takımı ile Makaralı Yay Kadın Milli Takımı, finale yükseldi.

Türkiye Okçuluk Federasyonundan yapılan açıklamaya göre başkent Berlin'de gerçekleştirilen organizasyonda, Mete Gazoz, Samet Ak ve Ali Aydın'dan oluşan milli takım, çeyrek finalde Güney Kore'yi, yarı finalde de ABD'yi eleyerek adını finale yazdırdı.

Yeşim Bostan, Gizem Elmaağaçlı ve İpek Tomruk'tan oluşan Makaralı Yay Kadın Milli Takımı ise çeyrek finalde Hindistan'ı, yarı finalde de ABD'yi yenerek final biletini aldı.

Finalde Klasik Yay Erkek Milli Takımı Ukrayna, Makaralı Yay Kadın Milli Takımı da İngiltere ile karşılaşacak.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23