• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

O binanın çökmeden önceki fotoğrafı ortaya çıktı

Yeniakit Publisher
2020-01-25 14:50:00 - 2020-01-25 15:03:12
O binanın çökmeden önceki fotoğrafı ortaya çıktı

Elazığ'da meydana gelen 6.8 şiddetindeki depremle yıkılan 6 katlı 2 bloklu Mavi Göl Apartmanın bir süre önce çekilen fotoğrafı ortaya çıktı.

Elazığ'da dün saat 20.55'te merkez üssü Sivrice ilçesi olan 6.8 büyüklüğündeki deprem sırasında Maden ilçesine bağlı Gezin Mahallesi'ndeki 6'şar katlı 2 bloktan oluşan Mavi Göl Apartmanı yıkıldı. Binada oturan 5 kişi enkaz altında kaldı. AFAD ekipleri, depremzedeleri kurtarmak için çalışma başlattı. Depremin hemen ardından Rabia Göğdemir yaralı kurtarıldı. Saat 00.30 sıralarında ise Maviye Buğdaylı'nın cansız bedenine ulaşıldı. Saatler 08.10'u gösterdiğinde, bu kez hamile eşi ve çocuğuyla enkaz altında kalan Meriç Dişli'ye ulaşıldı. Yaralı olarak kurtarılan Meriç Dişli hazır bekleyen ambulansla hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. Meriç Dişli'nin sağ çıkarılması, eşi ve oğlu ile ilgili umutları artırdı. Ekiplerin yaptığı titiz çalışmayla, Pınar Dişli ve oğlu Miraç'ın da yeri belirlendi. Saat 09.10'da 6 aylık hamile Pınar Dişli, yaralı kurtarıldı. 8 dakika sonra ise ekipler, bu kez oğlu Miraç'a ulaştı. Yaralı anne ve oğlu, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan Miraç Dişli, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

Anne ve oğluna ulaşılmasının ardından binanın enkazında yapılan çalışmalar sonlandırıldı.

Çöken binanın daha önce çekilen fotoğrafları

Bu arada çöken 6 katlı 2 bloktan oluşan Mavi Göl Apartmanının daha önce çekilen fotoğrafları ortaya çıktı. A ve B bloktan oluşan ve çok sayıda dairenin bulunduğu binanın altında ise iş yerlerinin olduğu görülüyor. Binanın çevresindeki yapıların ise sağlam kalması dikkat çekti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Kavkaz

binaların altında market yapabilmek için kolonları ve duvarları yıkıyorlar, bu sebeple o binalar daha zayıf oluyor. bunun bir kötü yanı saha var. tıpkı kocaeli depreminde görüldüğü gibi o marketlerin sahipleri, deprem olup bina yıkıldıktan sonra kasalarını, paralarını çıkarabilmek için enkaza iş makinalarıyla giriyor ve enkaz altındakilerin ölmesine, bacaklarının, kollarının kopmasına sebep oluyorlar. yukarıdaki fotoğrafları incelerseniz yine iki iş makinası tam da marketlerin olduğu yerden enkaza girmiş. birileri bunları durdursun.

ali

Katil müteahit
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23