• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Normale dönme koşulu göremeyen TTB: 8 Mart'ta sokaklarda ve alanlardayız

Yeniakit Publisher
2021-03-01 23:48:00 - 2021-03-02 02:22:48
Normale dönme koşulu göremeyen TTB: 8 Mart'ta sokaklarda ve alanlardayız

Ortak açıklama yapan bazı derneklerin kadın komisyonları koronavirüs salgınına 8 Mart'ta rağmen sokaklarda ve lanlarda olacaklarını duyurdu.

 Yeniakit.com.tr 

Her 8 Mart'ta ellerine aldıkları ahlak dışı iğrenç pankartlarla 'hak' arayan, ezan ıslıklayarak Müslümanların sinir uçları ile oynayan sözde kadın savunucuları 8 Mart'ta sokağa çıkmaya hazırlanıyor. Sözde kadın hakkı savunucusu birçok dernek, yapıkları ortak basın açıklaması ile 8 Mart'ta alanlarda olacaklarını duyurdu.

'Özgürlük' arayacaklar!

Türk Tabipleri Birliği (TTB), Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK), Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) ile Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) kadın komisyonları, düzenledikleri basın toplantısıyla 8 Mart'ta sokaklarda ve alanlarda olacaklarını açıkladı. Açıklamada, "Eşit ve özgür bir hayatı biz kadınlar kuracağız, 8 Mart'ta sokaklarda ve alanlarda olacağız." denildi.

'Normale dönme koşulu göremeyen TTB' de sokağa çıkacak

Öte yandan koronavirüsle mücadelede sürecini sabote etmeyi kendine misyon edinen TTB de bugüne kadar 'tam kapanma' isterken, '8 Mart'ta sokaklarda olacağız' diyerek iki yüzlülüğünü gözler önüne serdi. TTB, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın normalleşme aşamalarını anlatmasından sonra şu açıklamayı yapmıştı:

"Yapılan test sayıları düşerken yeni vaka sayısı 6 binlerden 9 binlere çıktı. Aşılama oranımız ve hızımız ise çok düşük. Mutant virüs vakaları giderek artıyor. Eski 'normale' dönme koşullarını göremiyoruz."
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Hasan

İmha olunda millet de rahatlasın. Acele etmeyin. Cehennem var. Orda komple banyo yaparsınız.

Gence

ben ülkemde  ve pedofil istemiyorum
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23