• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Müslümanları yok etmek için bunu yaptı

Yeniakit Publisher
2015-08-24 13:46:00 - 2015-08-24 14:08:02
Müslümanları yok etmek için bunu yaptı

ABD'de müslümanları yok etmek için radyasyon cihazı tasarlayan Glendon Scott Crawford mahkeme tarafından tutuklandı.

ABD'de Albany'de yaşayan ve Müslümanları yok etmek üzere radyasyon yayma cihazı tasarlayan enerji şirketi General Electric'te çalışan Glendon Scott Crawford, mahkemede suçlu bulundu.

25 YIL CEZA ALABİLİR

Albany'de yaşayan ve Amerikan enerji şirketi General Electric'te teknisyen olarak çalışan 51 yaşındaki Crawford'un cezası 15 Aralık'ta açıklanacak. Crawford, 25 yıla kadar hapis cezası alabilir.

MÜSLÜMANLARA KARŞI HAİN PLAN

Mahkeme kararında, iki yıldır hapiste olan ırkçı Ku Klux Klan üyesi Crawford'un bir X-ışını (röntgen) cihazı tasarlayarak, Müslümanları radyasyona maruz bırakmayı ve haftalar içinde de ölmelerini sağlamayı planladığı belirtildi. Savcılık, tutuklunun bu planları hazırlarken ciddi olduğunu vurguladı.

HEDEFİ CAMİ VE OKUL

Savcı Richard Hartunian, "Glendon Scott Crawford, Müslüman toplumun masum üyelerini öldürmek için bir kitle imha silahı elde etmeye çalışan bir teröristtir" dedi.

Crawford'un Müslümanlar dışındaki bir hedefinin de ABD Başkanı Barack Obama olduğu ifade edildi. Crawford, geliştirmeye çalıştığı cihaza "Elektrik Düğmesinde Hiroşima" adını vermişti. Crawford'un, silahını ilk olarak bir camiye ve Müslüman öğrencilerin gittiği bir okula karşı kullanmayı planladığı ifade edildi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23