• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Muhalefet yine kaos! Muharrem İnce CHP yönetimini tokatladı

Yeniakit Publisher
2020-02-25 10:14:00 - 2020-02-25 10:20:21
Muhalefet yine kaos! Muharrem İnce CHP yönetimini tokatladı

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu arasındaki kavga iddiası ile gündeme gelen CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, partisini eleştirmeyi sürdürüyor. Bahanelerle her fırsatta hükümeti hedef alan İnce, "AK Parti’ye benzemeye çalışan CHP’den bu millete hayır gelmez" dedi.

Eski CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, CHP'nin yaklaşan büyük kurultayı öncesi Genel Merkez'e sert eleştiriler yöneltti. Tek adaylı il kongrelerini eleştiren her fırsatta türlü bahanelerle hükümeti hedef alan İnce, "AK Parti’ye benzemeye çalışan CHP’den bu millete hayır gelmez" yorumunu yaptı. İnce,

Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi'ye yaptığı açıklamada, il kongrelerinin tek adayla yapılmasını da topa tutarak "Bunun adı ‘demokrasicilik oyunu’ olur" dedi.

Tek adaylı seçimlerin adı demokrasicilik oyunu

İşte Muharrem İnce'nin açıklamasından satır başları:

"Tek adaylı il seçimlerinden çok adaylı kurultay çıkmaz. Bunun adı ‘demokrasicilik oyunu’ olur."
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Erkek'in, Torun'un, Özkoç'un, Özgür Özel'in adayları kaybetti

"Çanakkale’de genel başkan yardımcısı Muharrem Erkek’in, Ordu’da genel başkan yardımcısı Seyit Torun’un, Sakarya’da grup başkanvekili Engin Özkoç’un, Denizli’de genel başkan yardımcısı Gülizar Biçer’in, Manisa’da grup başkanvekili Özgür Özel’in desteklediği adaylar kaybetti."

İzmir'de Tuncay Özkan'ın adayı da kaybetti çünkü...

"İzmir’de aslında Tuncay Özkan’ın desteklediği aday da kaybetti. Çünkü salt çoğunluk yoktu. 611 delegenin oy kullandığı seçimde tek aday olan Deniz Yücel’e 253 oy çıktı."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

neron11

nöbetçi aday çıkmış yine konuşuyor,bir defa chp ak partilileşmiyor,chp boru gibi hdp'leşiyor,keşke ak partilileşseler de azıcık milli olsalar,muharrem ince daha cumhurbaşkanı adayı olduğunda gel bakalım muharrem ile kaybetmişti,eğer akşener kabul etseydi abdullah gül ortak adaydı,akşener yan çizince mecburen muharrem ince dendi,ince külliyeye giden chp'li olayında da geri adım atarak kendini ezdirdi,bu saatten sonra havada 5 taklada atsa nafile.

atacan

Allah belanı versinmi Şerefsiz Akpartinin ş... olamazken chp akpartiye değil senin gibi pkk gibi hdp ye dönüştü siz teröörist siniz . sizler akpartiye değil teröristlere dönüştünüz.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23