• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Milli Dayanışma Kampanyası'na yabancı futbolcular da katıldı!

Yeniakit Publisher
2020-04-04 01:30:00 -
Milli Dayanışma Kampanyası'na yabancı futbolcular da katıldı!

Trabzonspor'un Arjantinli yıldızı Jose Sosa, yabancı oyuncular olarak Milli Dayanışma Kampanyası'na yardımda bulunacaklarını açıkladı.

Trabzonspor'da genç oyuncu Abdülkadir Ömür ile başlayan "Milli Dayanışma Kampanyası"na destek yabancı oyuncularla sürüyor.

Bordo-mavili takımda ilk olarak kampanyayı başlatarak maaşının yarısını bağışlayacağına açıklayan Abdülkadir Ömür, dayanışma pasını Uğurcan Çakır'a attı.

Kaleci Uğurcan Çakır'ın da maaşının yüzde 20'sini bağışladıktan sonra dayanışma pasını attığı kaptan Jose Sosa, yabancı oyuncular olarak kampanyaya yardımda bulunacaklarını açıkladı.

Jose Sosa, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "Uğurcan'ın attığı dayanışma pasını Trabzonspor'un yabancı futbolcuları adına alıyorum ve kendi ülkelerimize de yaptığımız gibi bize her zaman büyük bir sevgi gösteren Türk halkına da yardımda bulunuyoruz ve pası Hüseyin Türkmen'e atıyoruz." ifadesini kullandı.

Sosa'nın dayanışma pasının ardından da Hüseyin Türkmen de maaşının yüzde 30'unu bağışlayacağını açıklayarak pası Abdulkadir Parmak'a attı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Adam

Takimin krali sporcunun daadamisiniz helal olsun size büyük sözde değil özde olur sevgiler selamlar

Remzi

Çok veriyorlar ya , 20% , yazıklar olsun , 1 maaş bile değil , 5 te biri. Işte vatansever futbolcular.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23