• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Metin Feyzioğlu'ndan dikkat çeken Abdullah Öcalan ve Ferhat Abdi Şahin değerlendirmesi

Yeniakit Publisher
2019-10-31 16:21:00 -
Metin Feyzioğlu'ndan dikkat çeken Abdullah Öcalan ve Ferhat Abdi Şahin değerlendirmesi

TBB Başkanı Metin Feyzioğlu, dile getirdiği değerlendirmesinde ABD'nin terör örgütü PKK'ya ilişkin yeni planının "Öcalan'ın yerine Ferhat Abdi Şahin'i getirmek" olduğunu belirtti.

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti ziyaretinde ABD Temsilciler Meclisi kararlarına ilişkin açıklamalarda bulunan Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, ABD'nin planının terör örgütü PKK'nın başına Mazlum Kobane kod adlı terörist Ferhat Abdi Şahin'i getirmek olduğunu söyledi.

"Mazlum Kobani" kod adı Hollywood üretimi"

Terör örgütü elebaşı Ferhat Abdi Şahin'in "Mazlum Kobani" kod adının Hollywood üretimi olduğunu anlatan Feyzioğlu, şunları kaydetti:

"İlk adını Mazlum almış, zulme uğradım görüntüsü vermek için. ABD sosyologlarının büyük çabayla orada bir millet yaratma adına oluşturmaya çalıştığı suni bir mitolojinin şehri soyadı olmuş. Bunlara uyanık olacağız. Gerçek adı Ferhat Abdi Şahin. Terörist. PKK'nın komuta kadrosunda. 196 ülkede aranmakta. Anlaşılan yaşı ilerlemiş olan Öcalan'ın yerine bu teröristi batı yeni bir kukla komutan olarak kamuoyuna makyajlayarak getirmeye niyetli. Bu kişi binlerce sivil ölümü, çocukların zorla silah altına alınması gibi savaş suçlarından ve yerel hukuktaki suçlardan sorumlu. Sayısını kendi bile bilmez."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Harun

Bu adamda imanamı geldi belli değil

ihsan

doğru teşhis.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23