• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Merkel'in ziyaretini fırsat bildi... Miçotakis'ten küstah Türkiye çağrısı

Yeniakit Publisher
2021-10-29 15:41:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Merkel'in ziyaretini fırsat bildi... Miçotakis'ten küstah Türkiye çağrısı

Görevini bırakmaya hazırlanan Almanya Başbakanı Angela Merkel, veda ziyaretleri kapsamında Yunanistan'da Kiriakos Miçotakis ile görüştü. Merkel'in ziyaretini fırsat bilen Miçotakis, Türkiye hakkında küstah bir çağrıda bulundu.

Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis Almanya Başbakanı Angela Merkel üzerinden Avrupa Birliği'ni Türkiye'ye karşı daha sert bir tavır almaya çağırdı.

Miçotakis, Almanya Başbakanı Angela Merkel ile düzenlediği ortak basın toplantısında Batı'nın, ılımlı davranarak "Türkiye'nin keyfi davranmasına" sebebiyet verdiğini iddia etti.

"Avrupa ilkelerinin Avrupa pratiğine dönüşmesinin zamanı geldi" diyerek Avrupa'dan net bir tavır isteyen Miçotakis, Merkel'in birkaç yıl önce Yunanistan'ı borç batağından kurtarmasını hatırlatarak bir kez daha teşekkür etti.

Miçotakis'in Türkiye'ye yönelik küstah çağrısına Merkel, uluslararası kararlara saygı duyulması gerektiğini belirterek "önemli ama zor" diye cevap verdi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

AHMET E.

KAŞINMA miço.

Sivaslı

bu miço nün ikide bir kaşıntı si tutuyor  
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23