• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Meral Akşener'in azarladığı genç konuştu! 'Gittikten sonra tartaklamaya devam ettiler'

Yeniakit Publisher
2022-08-08 21:14:00 - 2022-08-08 21:39:02

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in azarladığı Selin Ritter adlı 16 yaşındaki Selin Ritter adlı genci, İP'li korumaların tartakladığı öğrenildi.

 Yeniakit.com.tr 

Yalova'da İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından soru sorması sebebi ile azarlanan 16 yaşındaki Selin Ritter, yaşadıklarını Sabah gazetesine anlattı.

"Benim niyetim sadece soru sormaktı." diyen Ritter, "Sorudan sonra bütün korumalar üzerime geldiler. Beni iteklediler. Şoka girmiştim. Çok korkuyordum. Arkadan da kötü şekilde bakıyorlardı. Meral Hanım da yanıma gelip parmağını sallayınca hiç cevap veremedim." ifadelerini kullandı.

Partililerin İP'li Akşener gittikten sonra kendisini tartaklamayı sürdürdüklerini belirten Ritter, "Hatta bir tanesi bizi dövmeye kalktı. Kaç gündür dışarı çıkamıyorum. Sosyal medyadan da küfür ediyorlar. Bana provokatör diyorlar. Benim niyetim sadece soru sormaktı. Çok ayıp bir tavır sergilendi. Akşener bizden oy beklemesin." diye konuştu.

Her yerde aynılar!

Akşener Yalova gezisi gibi; Rize, Bartın, Ordu ve Amasya seyahatlerinde de vatandaşlar sözlü saldırılara maruz kalmıştı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

İP'li Lütfü Türkkan da Bingöl gezisinde kendisine soru sormak isteyen şehit ağabeyi Tahir Gümren'i tartaklayıp, şehit bacısına küfretmişti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Eyman

Sevgili kız kardeşimizin o anki halini çok iyi anlıyorum: Eski Türkiye ve o dönemin mazlum halkının tam resmi. Allah, bu ipli, mipli haydutların eline düşürmesin. Yemin ederim onların eline düşmektense sokak yürüşüne girip ölmeyi yeğlerim. Bunları Allah kahretsin.

hıdır

Bunlara kim oy veriyor uzaylılar mı yoksa görünmez varlıklar mı.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23