• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Meral Akşener'den 'PKK ile yakınlaşmayın' diyen vatandaşa: Gıcık seçmen

Yeniakit Publisher
2020-10-11 21:17:00 -
Meral Akşener'den 'PKK ile yakınlaşmayın' diyen vatandaşa: Gıcık seçmen

Yozgat'ta ilçe ziyaretleri yapan İP Genel Başkanı Meral Akşener, kendisine terör örgütü PKK ile ilgili uyarı yapan vatandaşa karşı ilginç bir ifade kullandı.

Yozgat'ta ilçe ziyaretleri yapan İP Genel Başkanı Meral Akşener, kendisini terör örgütü PKK ile ilgili ikaz eden bir vatandaşa enteresan bir yanıt verdi.

Sorgun ilçesindeki ziyaret esnasında Meral Akşener’in yanına gelen bir vatandaş, “Sizi bakanlığınız döneminden beri takip ediyorum. Birleşmenizi istiyorum." dedi.

Meral Akşener, vatandaşa, “Sen geçiyorsun karşıma ‘PKK ile kahvaltı edeceksin’ diyorsun öbür taraf da diyor ki sen faili meçhulsün. Hangisi doğru?” dedi.

Bunun üzerine vatandaş, “Onun için birleşmenizi istiyorum. O şeylere dikkat edin. PKK ile yakınlaşmayın” diyerek Meral Akşener'i ikaz etti.

"Gıcık seçmen"

Akşener'den ise vatandaşa ilginç bir cevap geldi. Akşener, “Öyle bir şey olur mu, öyle bir şey yok." iddiasında bulunarak "Sen bana telefon numaranı ver seninle ayrıca bu konuyu görüşelim. Ben böyle gıcık seçmeni çok severim” ifadesini kullandı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Ne olmuştu?

Tutuklu olan PKK sevici HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, "Ben dışarıda olsaydım Meral Akşener' e kahvaltıya giderdik" demiş, Akşener ise Demirtaş’a ‘kan davalı olsanız bile içeriye alırsınız’ şeklinde olumlu sinyal vermişti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Vanlı mehmet

 seçmene gck dersin e sana oy veren ler düşünsün.

hizipsavar

gıcık nine bunadı . ortakalrına bak chp+hdpkk+dhkpc Allah Allah c.c. bu işte bir hata olmalı dedim. sağ bir parti nasıl oluyor sol bir partinini seçim değneği oluyor ve nasıl oluyorsa kan düşmanları terör grupları ile ortka olan bir sol partiyi derstekliyor. bu kadarmı açsınız bu kadarmı işkembeniz boş. yuh olsun size değil size oy vernlere
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23