• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Mehmet Ağar, CHP’li belediyelerin icraatlarını anlattı! Günlerimin yarısı yerleştirilen militanları temizlemekle geçti

Yeniakit Publisher
2019-05-27 14:29:00 -

1990’da İstanbul Emniyet Müdürü olarak görev yaptığı CHP’li belediye döneminde, günlerinin yarısının CHP’nin belediyeye yerleştirdiği militanları temizlemekle geçtiğini anlatan Mehmet Ağar, “Allah bize bir daha CHP’li bir belediyede yaşamayı nasip etmesin. dedi.

 İsmail Uğur  yeniakit.com.tr  Bir salon toplantısında gençlere, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin CHP yönetiminde olduğu 1990’lı yıllarda yaşadıklarını anlatan Eski DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar, o dönem İstanbul Emniyet Müdürü olarak zamanının yarısının CHP’li belediyeden militan temizlemekle geçtiğini söyledi. 

Allah bir daha CHP belediyesinde yaşamayı nasip etmesin

İstanbul Emniyet Müdürlüğü yaptığı dönemde İstanbul Büyükşehir Belediyesinde CHP’nin iş başında olduğunu hatırlatan Ağar, İstanbul’un o dönemki halini şu sözlerle ifade etti: “Kabus gibiydi İstanbul. Belediye hizmetleri yapılmaması bir yana, bizim günümüzün yarısı CHP belediyesinin İstanbul Belediyesi şirketlerine yerleştirdiği militanları temizlemekle geçiyordu. Yani milletin, devletin kaynakları bankamatiklere, hiçbir iş güç yapmayan örgütlere kaynak aktarımıyla geçiyordu. Allah’ım bir daha bize bu tür bir CHP belediyesinde yaşamayı nasip etmesin. Kabus gibi bir şeydi. Çöp temizliği yok, su yok, hizmet yok.”

AK Parti’yi iktidara belediyelerde yaptığı hizmetler taşıdı

Ağar, “Şimdi Ak Parti’yi iktidara taşıyan nedir? Sayın Cumhurbaşkanının, İstanbul Belediye Başkanlığında gösterdiği başarının Milletçe genel idareye taşınmasıdır. Bu millet nankör değil ki. Hizmeti de görüyor yapılanı da görüyor. Bu başarıyı genel yönetime de taşıyabilir düşüncesiyle Ak Parti’yi iktidara getirmesinin sebebi budur. Aradan geçen uzun zaman içinde İstanbul’da gördüğümüz gibi, Ak Parti’nin aktif olduğu belediyeler fevkalade başarılıdır.”

Beykoz’dan Taksime’e 15 dakika... Rüya gibi

AK Parti döneminin icraatlarından da övgüyle bahseden Ağar, “Bugün metrolar, köprüler, Marmaraylar, tüneller, yollar… Şimdi ben Beykoz’dan Taksim’e 15 dakikada gidiyorum. Nasıl gidiyorum; köprüden geçiyorum, Okmeydanı’ndan giriyorum Kağıthane Tüneli’ne, pat diye Dolmabahçe’ye çıkıyorum, 15 dakika sonra Taksim’deyim. Bu rüya gibi bir şey. Genç arkadaşlarımız bilmez 1980-1994 arasındaki faciaları. O bakımdan bir daha o günlerle karşılaşmamak için bütün gücüyle gayret etmeliler.” şeklinde konuştu.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23