• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Megakent İstanbul, sessizliğe büründü

Yeniakit Publisher
2020-04-23 03:23:26 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Megakent İstanbul, sessizliğe büründü

İçişleri Bakanlığı tarafından ilan edilen sokağa çıkma yasağı kısıtlaması kapsamında 30 büyükşehir ve Zonguldak ilinde üçüncü kez ilan sokağa çıkma kısıtlaması ilan edildi.

İçişleri Bakanlığı tarafından ilan edilen sokağa çıkma yasağı kısıtlaması kapsamında 30 büyükşehir ve Zonguldak ilinde üçüncü kez ilan sokağa çıkma kısıtlaması ilan edildi. Bu iller arasında olan megakent İstanbul’da saat 00.00’dan itibaren sokağa çıkma kısıtlamasının başlamasıyla birlikte şehir sessizliğe büründü.

Koronavirüsle mücadele kapsamında 23 ve 24 Nisan ile birlikte hafta sonu da olmak üzere üçüncü kez Türkiye’nin 31 ilinde ilan edilen sokağa çıkma kısıtlaması saat 00.00 itibariyle başladı. Sokağa çıkma kısıtlamasının başladığı saatten itibaren de İstanbul “Sessiz Şehir” haline döndü.

Kısıtlamanın başladığı saat 00.00 itibariyle vatandaşlar evlerine çekildi. Kısıtlama öncesi trafik yoğunluğu oluşan cadde ve sokaklarda bu kez sessizlik hakim oldu. İstanbul’un önemli karayollarından biri olan E-5 Karayolunda da trafiğin olmadığı görüldü.

İstanbul’un önemli noktalarından olan Taksim ve Karaköy Meydanları ile İstiklal Caddesinde kimsenin olmadığı görüldü. Polis ekiplerinin de kontrolleri sabaha kadar aralıksız devam edecek.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23