• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Meclis'te ilginç kavga: Hem iç, hem dış gebelik...

Yeniakit Publisher
2019-11-28 14:56:00 -
Meclis'te ilginç kavga: Hem iç, hem dış gebelik...

Meclis'te, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay ile AK Parti AK Parti Çankırı Milletvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu arasında ilginç bir tartışma yaşandı.

Muharrem İnce'nin Beştepe'ye gidip Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüğü iddiaları, bugünkü TBMM Genel Kurulu'nda devam etti. Kurulda CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, konuya ilginç bir şekilde yaklaştı.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde yaşananlarla ilgili tıbbi olarak belki bir dış gebelik demek mümkün.” diyen Altay, sonrasında AK Parti sıralarına döndü ve eski AK Partili Ahmet Davutoğlu ile Ali Babacan’ın iki ayrı parti kurmasıyla ilgili tepki çeken açıklamalarda bulundu.

"İkiz doğuruyorsunuz"

CHP’li Altay, "Siz ikiz doğruyorsunuz. Sizin bu sancılı döneminizi ben anlayışla karşılıyorum.” ifadelerini kullandı.

AK Partili Akbaşoğlu cevabı verdi

Altay'ın konuşmasından sonra grubu adına cevap veren AK Parti Çankırı Milletvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, "İç gebelik, dış gebelik... Tüm gebelik halleri size uyuyor. Söylenenleri iade ediyorum." dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ERSİN

CHP GENE GEBE

fırat

akbaşoğlu doğru demiş.chp kime gebe değilki.amerikaya gebe avrupaya gebe.hdp ye gebe iyi partie gebe 
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23