• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Liselilere kirli tezgah! Velilere çok kritik uyarı

Yeniakit Publisher
2019-05-21 13:26:00 -
Liselilere kirli tezgah! Velilere çok kritik uyarı

Marjinal sol yapılar tarafından organize edilen, liselileri “politik eylemlere” yöneltme, toplu sloganlar attırma organizasyonlarının deşifre edilmesinin ardından mezuniyet törenlerine dair “tedbirlerin” gündeme gelmesi CHP yandaşı medyayı rahatsız etti. Yandaş medya organlarında “MEB mezuniyet törenleri için tedbir alınmasını istedi, liselilerden korkuyorlar!” içerikli yorumlara yer verildi. Eğitimciler, anne ve babaları, liselileri hedef alan “terör tezgâhı”na karşı dikkatli olmaya davet etti.

 Hasan Üstün  Yeniakit.com.tr 

Marjinal sol yapıların yeni bir “gezi ortamı” meydana getirmek için devreye girdiklerini belirten istihbarat birimleri, özellikle liseliler üzerinde kurulan tezgâha karşı “dikkatli olunması” uyarısında bulundular.

Liseliler sokağa çıkmalıymış

Öte yandan, Cumhuriyet, Birgün, Evrensel gibi “marjinal sol” gazetelerde, Milli Eğitim Bakanlığı’nın “sokak eylemlerine” karşı tedbir niteliğinde bir genelge yayınladığı belirtilerek, bunun liseli öğrencilerden “korkuya!” işaret ettiği yorumlarına yer verilmesi dikkat çekti. Liselileri “politik çatışmaların” içine çekmeye çalışanların oyunlarını deşifre eden haber ve yorumlar, bazı liseli grupların “güdümlü” eylemlerine dair haberlerle desteklendi.

Haber ve yorumlarda liselilere “sokak” çağrısı dikkat çekti.

Liseliler zararlı alışkanlıklardan uzak durmamalıymış!

Milli Eğitim Genelgesi’nde liseli öğrencilerin mezuniyet etkinliklerinde her türlü zararlı alışkanlıklardan uzak durmaları için tedbir alınması gerektiğinin vurgulandığı haber ve yorumlarda, bu tür tedbirlerin “öğrenci özgürlüğünün” kısıtlanması anlamına geldiği öne sürüldü.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Her Yıl Yüzlerce Kaza Oluyor

Her mezuniyet döneminin ardından gerek üniversiteli, gerekse liseli öğrencilerin karıştığı çok sayıda kazanın meydana geldiğini ve çok sayıda can kaybının yaşandığını belirten eğitimciler, “Mezuniyet töreni sonrası politik sloganlar atılsın, sokaklara taşılsın, içki duvarı aşılsın, kazalar meydana gelsin, canlarımız gitsin isteyen çevrelerin oyunlarına karşı dikkatli olunmasını” istediler.

Veliler: Bu Tezgâha Dikkat

Gençlik heyecanlarının “militan politikaya” alet edilmesi halinde ülkenin nerelere geldiğinin defalarca tecrübe edildiğini ve ülkenin darbelere sürüklenmesinde “öğrenci istismarı”nın başrollerden birini oynadığını belirten eğitimciler, “Yitik hayatlara yanan anne ve babalar olmak istemiyorsanız çocuklarınıza sahip çıkın!” uyarısında bulundular

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23