Fenerbahçe'nin sezon sonunda bonservisini almak istediği Jeremain Lens'in transferi için teklif yapan kulüplerin sayısı artıyor. Sarı lacivertlilerin rakipleri arasında önemli kulüpler yer alıyor.
Fenerbahçe'nin bonservisini almak istediği Hollandalı futbolcu Jeremain Lens için piyasa kızışıyor. Başarılı futbolcunun sarı lacivertlilerde gösterdiği performansın ardından Lens'ten para kazanmak isteyen Sunderland bunu fırsata dönüştürmek istiyor.
Jeremain Lens'in satılması için menajerine yetki veren kulübün en çok parayı ödeyen kulüple görüşme yapacağı aktarılırken yıldız isimle ilgilenen takımların adları belli oldu.
Lens için eski kulübü PSV, Premier Lig takımlarından Everton, Bundesliga ekibi Wolfsburg ve La Liga temsilcilerinden Valencia'nın adının geçtiği öğrenildi.
Sunderland'in küme düşmesi halinde takımdan ayrılması kolaylaşacak olan futbolcu için kulübünün 8 milyon euro bonservis bedeli istediği belirtiliyor.