• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kuruluş Osman'ın 'Şeyh Edebali'si Seda Yıldız'dan ilginç itiraf

Yeniakit Publisher
2020-03-10 16:50:00 - 2020-03-10 16:51:58
Kuruluş Osman'ın 'Şeyh Edebali'si Seda Yıldız'dan ilginç itiraf

İzleyicileri her hafta ekran başına kilitleyen Kuruluş Osman'da Şeyh Edebali rolünü oynayan Seda Yıldız, vatandaşların kendisini yol ortasında çevirip, "Kızını neden Osman'a vermiyorsun" şeklinde tepki gösterdiklerini söyledi.

Tarihin tozlu sayfalarını aydınlatarak topluma bilinç duygusu aşılayan olay örgüsüyle hafızalarda kalıcı bir iz bırakan Kuruluş Osman dizisinin ‘Şeyh Edebali’si Seda Yıldız, şaşırtan açıklamalara imza attı. Bilindiği üzere Diriliş Ertuğrul yapımının devamı niteliğinde çekimleri gerçekleştirilen ve reyting sıralamasında zirveden düşmeyen Kuruluş Osman'da Şeyh Edebali karakteri ile seyircisini ağırlayan Seda Yıldız, Osman  Gazi'ye en zorlu günlerinde rehberlik eden karakterinin hayatına ve kariyerine olan etkisini anlattı.

Haber7’deki habere göre, Kuruluş Osman dizisini büyük bir ilgi ve beğeniyle takip eden vatandaşların sokakta “Kızını Osman’a niye vermiyorsun?” şeklinde sitem ettiklerini vurgulayan Seda Yıldız, oynadığı karakter hakkında da şu açıklamalara yer verdi:

Şeyh Edebali, Osman’a baba yadigarı. Osman’ın akıl hocası, Osmanlı’nın fikir babası. Zor ve çok keyif aldığım bir karakter. Senaryolar o kadar güzel geliyor ki öyle güzel sözler var ki. Mesela ‘Toprağa su katarsan balçık kan katarsan vatan olur’ sözü benim için çok önemli. Her söylediğimde duygulandım. İnsanı ister istemez içine alıyor. Şeyh Edebali çok yönlü bir karakter. Bala ile sahnelerinde bir baba, Osman’la olan sahnelerinde bir rehber. Sokakta insanlar şeyhim diye geliyor. ‘Kızını Osman’a niye vermiyorsun’ diye sitem ediyorlar

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Yusuf

Hacının hocanın kızıda olsa edebalininde olsa öyle sulu sulu sahneler yakışmıyor edep yahu diyoruz dinle zerre alakası yok.

meyyid

bizi neden avrupa birliğine almıyorlar diyenler haberi iyi okusun.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23