• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kuruluş Osman’ın oyuncularından sağlık çalışanlarına teşekkür!

Yeniakit Publisher
2020-03-22 09:04:00 -

Reyting rekorları kıran Kuruluş Osman’ın oyuncuları sosyal medyadan sağlık çalışanlarımıza teşekkür mesajı yayınladı. Başrol oyuncusu Burak Özçivit, “Sağlık Bakanımız’ı ve bütün sağlık çalışanlarımızı gönülden alkışlıyoruz” dedi.

Atv'nin fenomen dizisi Kuruluş Osman'ın oyuncuları, koronavirüsle mücadele eden sağlık çalışanlarına video çekerek teşekkür etti. Dizinin Osman Bey'i Burak Özçivit, şunları söyledi, "Virüsle mücadelede bizler için gece gündüz demeden sabır ve fedakarlıkla çalışan başta Sağlık Bakanımız'a ve bütün sağlık çalışanlarımıza teşekkür ederiz. Sizi canı gönülden alkışlıyoruz."

Videoda Burak Özçivit'le birlikte yer alan Yiğit Uçan, Alma Terzic, Emre Basalak ve Latif Koru da sağlık personeline teşekkür etti. Boran karakterine hayat veren Uçan, "Allah yardımcınız olsun. İyi ki varsınız. Sizleri canı gönülden alkışlıyoruz" derken Sofia'yı canlandıran Terzic şöyle konuştu, "Bizler için gece gündüz çalışanları yürekten alkışlıyoruz".

Reyting rekorları kıran 'Kuruluş Osman'ın oyuncuları, bu duyarlı hareketleriyle büyük alkış aldı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

SUZAN

BİZLER DE BAŞTA GECE GÜNDÜZ HİZMET VEREN SAĞLIK BAKANIM VE ONUN IŞIĞINDA ÇALIŞAN TÜM SAGLIK HİZMETİ VEREN EMEKÇİLERİMIZE TEŞEKKUR EDERİZ.HAKLARI DA EMEKLERİ DE BÜYÜK.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23