• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kurultay öncesi CHP karıştı! İmamoğlu ve Kaftancıoğlu'na karşı gizli toplantı

Yeniakit Publisher
2020-07-03 13:00:00 - 2020-07-03 13:07:19
Kurultay öncesi CHP karıştı! İmamoğlu ve Kaftancıoğlu'na karşı gizli toplantı

CHP'de kurultay önce bomba bir gelişme yaşandı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na karşı İstanbul'daki 7 CHP'li İlçe Belediye Başkanı'nın gizli bir toplantı yaptığı iddia edildi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na karşı CHP'li 7 ilçe belediye başkanının 'karşıt' toplantı yaptığı iddia edildi.

Sabah'ın haberine göre, Ankara'da Bilkent Stadı'nda 25-26 Temmuz'da gerçekleştirilecek CHP Kurultay'ı öncesi partinin İstanbul ayağında garip olaylar yaşandığı ortaya çıktı.

İddiaya göre; İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Canan Kaftancıoğlu'na "Belediye Başkanları ve İlçe Başkanları İstanbul'daki Parti Meclisi üye seçimlerini bana bıraksın. Ben belirleyeceğim" dedi. Bunun üzerine İstanbul'daki CHP İlçe Başkanları bu konuda uyarıldı.

Beşiktaş'ta kritik toplantı

Ancak bu sözlere karşı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da bilgisi dahilinde Beşiktaş'ta bulunan bir restoranda toplantı düzenlendi.

Toplantıya CHP Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat ve Ataşehir Büyükşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi öncülük etti. Bu toplantıya Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt katıldı. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın da katılacağı ancak gelemediği iddia edildi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Bu ekibin İstanbul'daki Parti Meclisi üyelerini Ekrem İmamoğlu'nun seçmesine izin vermemek adına örgütlendiği, 25 İlçe Başkanı'nın da bu ekibin arkasında tam destek olduğu ileri sürüldü. Ekibin liderinin ise Kemal Kılıçdaroğlu olduğu iddia edildi.

Edinilen bilgiye göre, Ekrem İmamoğlu'nu destekleyen İlçe Başkan sayısı 14. Bilindiği gibi, Parti Meclis Üyesleri partinin ilerideki seçimde Cumhurbaşkanı adayı ve Milletvekili adaylarının belirlenmesinde etkin rol oynuyor.…

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

kubilay.

Akit,sizler boş işlerle uğraşmayın,c.h.p.kendi yolunu bulur.

Eşeğin yükü

Eşşeğin yükü ağır gelince yere yatıp ağnanır sırtındaki yükten kurtulurum diye
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23