• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kurban Bayramı ile ilgili küstah sözlere Netanyahu desteği

Yeniakit Publisher
2019-08-11 19:11:00 - 2019-08-11 19:16:13

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Kurban Bayramı ile ilgili küstah sözlere Netanyahu desteği

Terör devleti İsrail'in eli kanlı Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun oğlu Yair Netanyahu, Hollanda’daki İslam karşıtı politikacı Geert Wilders’ın Kurban Bayramı’na dair yaptığı küstah paylaşıma destek verdi.

Hollanda’daki İslam ve yabancı karşıtı aşırı sağcı Özgürlük Partisi (PVV) lideri Geert Wilders, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabında paylaştığı bir kurban fotoğrafıyla Kurban Bayramı'nın başladığını belirterek, "İğrenç ve korkunç. Bu bizim kültürümüze ait değil. Uluslarımız bu hayvan zulmünü ve barbarlık gününü yasaklamalı ve yasa dışı ilan etmelidir" ifadeleriyle hakarette bulundu.

Sosyal medyada yaptığı açıklamalarla büyük tartışmalara neden olan İsrail Başbakanı Netanyahu’nun oğlu Yair Netanyahu da Wilders’in bu nefret ve hakaret içerikli İslam karşıtı tweetini kendi Twitter hesabından paylaşarak destek verdi.

Yair Netanyahu, daha önce de yaptığı bir paylaşımda Türk bayrağına hakaret etmişti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

erdo

HOLLANDALI SİYASETÇİ ET YERİNE, MÜSLÜMANLARIN B.K UNUMU, YİYOR.

Alçak boyalı kafa

Fast food larda zıkkımlandığınız etler ağaçta mı bitiyor sömürgeciler katliamcı ırkçılar kovboylar çala çala beşyüz yılda anca bu kadar geliştiniz
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23