• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kültür ve Turizm Bakanı'nın Genel Müdür olarak atadığı Nalan Apa'dan Çavuşoğlu'na ağır hakaret!

Yeniakit Publisher
2019-08-24 17:27:00 -
Kültür ve Turizm Bakanı'nın Genel Müdür olarak atadığı Nalan Apa'dan Çavuşoğlu'na ağır hakaret!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy tarafından Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı Genel Müdürlüğüne atanan Nalan Apa'nın sosyal medya hesaplarından yaptığı skandal paylaşımlar ortaya çıktı.

Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı, büyük bir tartışmayla göreve başladı. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy tarafından genel müdürlük görevine getirilen Nalan Apa'nın, AK Parti hükümetine karşı nefret dolu tweet'leri ortaya çıktı.

Bakan Çavuşoğlu'na ağır hakaret

2013 yılında Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'na yönelik hakaret dolu bir tweet attığı tespit edilen Nalan Apa'nın, Gezi olaylarında da hükümetin aleyhine paylaşımlar yaptığı görüldü.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

AK Parti'nin üst düzey isimleri tarafından da tepkiyle karşılanan bu atama, yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

İfşa olunca hesabını kapattı

Hakaret dolu tweet'lerin ortaya çıkmasıyla birlikte Nalan Apa, apar topar Twitter hesabını kapattı. Apa, Instagram'daki paylaşımlarının da ortaya çıkmaması için hesabını gizliye aldı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

dimitrizâde

15 yıllık memurum, böyleleri her yerde el üstünde tutunurken bizler kıyıda köşede sürünüyoruz, hayır yetersiz olduğumuzdan falan değil, tam tersi dürüst olduğumuzdan, yanlışa göz yummadığımızdan göz ardı ediliyoruz hep, ak parti iktidar oldu ama hiç bir zaman muktedir olamadı, hep böyle emanet kadrolarla işini yürüttü, gerçekten temiz insanlar ak parti döneminde de fırsat bulamadı gün yüzüne çıkamadı maalesef.

Fuat

Bu bakanın 2. Olayı bu alın bunu başka Adammı kalmadı
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23