• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Koruma aracındaki silahların çalınmasıyla ilgili yeni gelişme

Yeniakit Publisher
2016-10-06 18:47:00 - 2016-10-06 18:54:41
Koruma aracındaki silahların çalınmasıyla ilgili yeni gelişme

Cumhurbaşkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'ın koruma aracındaki silahların çalınmasıyla ilgili açıklama yaptı. Olayın terör boyutu olmadığı dile getirildi.

Cumhurbaşkanlığı, tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'ın koruma aracındaki silahların çalınması ile ilgili yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada, "Silahların 10 Temmuz 2016 tarihinde İstanbul Bakırköy'de park halindeki koruma aracından çalınmasının, bazı iddiaların aksine, terörle alakalı bir boyutu bulunmamaktadır. Operasyon neticesinde çalınan silahlar, teçhizat ve mühimmat eksiksiz olarak ele geçirilmiş, olayla ilgili 5 şüpheli de gözaltına alınmıştır. Şüpheliler hakkında hırsızlık suçundan işlem yapması da hadisenin terörle ilgili bir boyutu olmadığını ortaya koymaktadır" denildi.

Cumhurbaşkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklama şöyle: "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın kızları Sümeyye Erdoğan'ın koruma aracındaki silahların çalınması konusunda medyada yer alan bazı haberlere dair bir hususun tavzihinde yarar görülmüştür. Silahların 10 Temmuz 2016 tarihinde İstanbul Bakırköy'de park halindeki koruma aracından çalınmasının, bazı iddiaların aksine, terörle alakalı bir boyutu bulunmamaktadır. Bilindiği üzere 13 Temmuz 2016'da Emniyet birimlerimiz tarafından düzenlenen operasyon neticesinde çalınan silahlar, teçhizat ve mühimmat eksiksiz olarak ele geçirilmiş, olayla ilgili 5 şüpheli de gözaltına alınmıştır. Cumhuriyet Başsavcılığı'nın, şüpheliler hakkında hırsızlık suçundan işlem yapması da hadisenin terörle ilgili bir boyutu olmadığını ortaya koymaktadır."

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23