• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Korona krizinin sonrasını işaret eden Arda Turan'dan gündem olacak çıkış

Yeniakit Publisher
2020-04-04 09:16:00 -
Korona krizinin sonrasını işaret eden Arda Turan'dan gündem olacak çıkış

Koronavirüs krizinin bitmesini bekleyen futbolcu Arda Turan kariyerini 3-4 yıl daha devam ettirmek istediğini söyledi. Turan, "İnşallah gönlümüzdeki yer olur." dedi.

Ara transfer döneminde Medipol Başakşehir ile yollarını ayıran ve şu an boşta olan Arda Turan, A Spor'da canlı yayında kariyeriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Koronavirüs salgınıyla ilgili konuşan Arda, "Bugünler sabır günleri, devletimize, Cumhurbaşkanımıza, Sağlık Bakanımıza ve tüm sağlık çalışanlarına çok teşekkür ederim. Hayatlarını riske atıyorlar, hayatları pahasına çalışıyorlar. Rahmetli olan hastalarımıza Allah rahmet eylesin. Umarım hastalar da çabuk iyileşir. Bizde elimizden gelen sorumluluğu alıyoruz. Bazı insanların bağışıklığı kuvvetli olur çabuk kurtulur. Artık ben değil, biz deme zamanı... Virüsü durdurabiliriz ama önce insanları durdurmamız lazım. Herkes sorumluluk bilinci ile hareket etmelidir." dedi.

Kariyer açıklaması

''Bu halde futbolu düşünmek çok enteresan'' diyen Arda Turan, "Evde daha çok bisikletle zaman geçiyorum. Uzun süredir saha çalışmalarından uzaktım. Kendimi hazır tutmaya çalışıyorum. Koşu bandıyla çalışıyoruz. Böyle geçirmeye çalışıyorum. Önceliğim sağlımız. Bu halde futbolu düşünmek çok enteresan. Eşim ikinci çocuğumuza hamile. Her şeyde bir hayır varmış demek ki.'' ifadelerini kullandı.

Futbola devam edeceğinin altını çizen Arda, ''Hâlâ 3-4 sene oynayacağımı düşünüyorum. Uzun süre sonra ilk kez sezon başı kampı yapacağım. Virüs sonrası güzel bir kariyer planlamam var. İnşallah gönlümüzdeki yer olur." şeklinde konuştu.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

dr gökhan çelik kbb

bu UMMETE HİÇ İYİ ÖRNEK DEĞİLSİN.ALLAH ISLAH ETSİN SENİ

davut doğrucu

arda sana geçmiş olsun.artık futbol oynayamazsın bu ülkede.kredin bitti.sen istanbul belediye takımında ayda 300.000 eutro maaşla futbol oynarken iyice şımarmışdın bir evli kadına asılmışdın karakrerini ora belli etmiş kariyerini orda bitirmişdin.sen yoluna çimlerde değil ama tercihin olan barlarda devam edebilirsin
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23