• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Konuştukça batıyor, battıkça konuşuyorlar! İBB bu kafayla o Müsilajı 30 yılda bitiremez!

Yeniakit Publisher
2021-06-15 02:17:00 -

İSFALT Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Karataş, Müsilaj sorunu ile mücadelelerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Karataş'ın deniz salyasını temizlemek için kullandıkları araca dair verdiği rakamsal değerler, CHP'li İmamoğlu yönetimindeki İBB'nin iş bilmezliğini gözler önüne serdi.

 Yeniakit.com.tr 

Yeni Akit'in CHP'li Ekrem İmamoğlu'nu, Müsilaj (deniz salyası) sorunu üzerinden eleştirdiği haberinden sonra, malum çevreler bir linç kampanyası başlatarak, eleştirmeyi yasak, hakaret etmeyi özgürlük alanı olarak belirlemişti. Ağza alınmayacak sözlerle hakaretler savuran kesime, İBB Sözcüsü Murat Ongun da twitter hesabından yaptığı paylaşımla destek vererek, "Müsilaj konusunda siyaset yapmak doğru olmaz dedik, sustuk. Ama görüyoruz ki, yarattığı sorunu başkalarına yükleyenler, İBB’nin temizlik çalışmalarını da sahipleniyor. O da yetmiyor trol saldırısı yaptırılıyor. O zaman akşam yayınlayacağımız videoyu dikkatle izlemenizi öneririz." demişti.

Beklenen videoyu paylaştı!

Murat Ongun, gündüz saatlerinde duyurusunu yaptığı videoyu akşam paylaştı. Ongun paylaşımında, "İBB, müsilaj temizliğinde Türkiye’deki en güçlü kurumdur. Nokta." ifadesini kullandı.

Yüzbinlerce metreküplük Müsilajla mücadele ettikleri aracın kapasitesi!

CHP'li Ongun'un paylaştığı videoda İSFALT Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Karataş'ın konuşması vardı. Karataş, katı-sıvı emici adlı araçlarla çalıştıklarını söyledi. Ellerinde 7 araç olduğunu ifade eden İSFALT Genel Müdür Yardımcısı, kullandıkları araçlar için, "8 metreküp kapasitesi var." bilgisini verdi. Yüzbinlerce meteküplük Müsilaj için 8 metreküp kapasiteli 7 araçla çalıştıklarını belirten Mehmet Karataş'ın açıklamaları, CHP'li İmamoğlu yönetimindeki İBB'nin iş bilmezliğini bir kez daha gözler önüne serdi.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Yunus

AYLARDIR NERDEYDİNİZ, MÜSHİLİNİZ YENİ ÇIKMADI Kİ, BAKANLIK İŞBAŞI YAPINCA SAZAN GİBİ ATLADINIZ. BU MİLLET SİZİN NE "MAL" OLDUĞUNUZU, BEDAVADAN KÖŞE DÖNMECİ OLDUĞUNUZU ÇOK İYİ ÖĞRENDİ. O BOŞ KAFANIZI YORMAYIN. YAZ Bİ KENARA; 2023 HAZİRANINDA TOPPPUNUZU JÜPİTERE YOLLAYACAĞIZ, GERİ DÖNMEMECESİNE.!!! 2 SENEDE GÜZELİM İSTANBUL'UN Z*ÇMADIĞINIZ YERİ KALMADI.

Aziz İmamoğlu

Bu araç ile Ekrem in teri bile kurutulamaz
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23