• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kocası, Beren Saat'e koruma tutuyor

Yeniakit Publisher
2015-09-10 03:21:00 - 2015-09-10 03:36:49
Kocası, Beren Saat'e koruma tutuyor

Kenan Doğulu, önceki akşam eşi Beren Saat'e yapılan protesto üzerine harekete geçti. Endişeye kapılan şarkıcı, eşini her saniye takip edecek bir yakın koruma tutacak.

Türkiye'nin dört bir yanında düzenlenen terör protestolarının en ilginci, önceki akşam Sarıyer'de gerçekleşti. Bir grup, HDP'ye oy verdiği iddia edilen Beren Saat'i protesto etmek için ilginç bir yol izledi. Öfkeli grup, Saat'in rol aldığı 'Aşk-ı Memnu' dizisinin çekildiği villanın önünde toplanıp "Beren Saat'e inat teröre hayır" diye sloganlar attı. Grup, yarım saat sonra dağıldı. Bu protestoyu duyan Kenan Doğulu, eşi için iyice endişelendi.

SETTE DE GÜVENLİK OLACAK

Günlerdir eşine ve kendisine sosyal medyadan yapılan sert yorumları korkuyla okuyan Doğulu, son olayın ardından kolları sıvadı. Ünlü popçu, Beren Saat'i her yerde adım adım takip edecek bir yakın koruma tutma kararı aldı. Bu arada Beren Saat için yeni dizisinin setinde de güvenlik önlemleri alınacağı öğrenildi.

TEHDİT ALIYOR

Twıtter ve instagram'dan tehdit alan Beren Saat'in, bu kişilerin tespit edilmesi için de savcılığa suç duyurusunda bulunacağı öğrenildi. Bu arada Kenan Doğulu, her an eşinin yanında olacak yakın koruma için birçok aday belirlenmesini istedi. Doğulu, Saat'in 'bodyguard'ını da bu adaylar arasından kendi seçecek.

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23