• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Klavye delikanlıları emniyette ağladı! İlk ifadelerinde bakın ne dediler

Yeniakit Publisher
2020-07-02 14:08:00 -
Klavye delikanlıları emniyette ağladı! İlk ifadelerinde bakın ne dediler

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile eşi Esra Albayrak hakkındaki iğrenç paylaşım nedeniyle gözaltına alınan kişi emniyette verdiği ilk ifadede "Berat Albayrak ve eşinden özür diliyoruz. Yaptıklarımıza çok pişmanız" dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile eşi Esra Albayrak hakkındaki iğrenç paylaşımla ilgili soruşturma sürerken, soruşturmanın İstanbul ayağında gözaltına alınan 7 kişiyle ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Gözaltına alınan 7 kişiden 4'ü savcılık talimatıyla emniyetten serbest bırakılırken, 18 yaşından küçük olan bir şüpheli, Emniyet Çocuk Şube'ye gönderildi.

"Berat Albayrak ve eşinden özür diliyoruz"

Emniyet ifadeleri tamamlanan Muammer K. ile Mehmet F.K. ise adliyeye sevk edildi. Adliyeye götürülerken sorulara cevap vermeyen şüphelilerin, emniyette verdikleri ifadede, "Berat Albayrak ve eşinden özür diliyoruz. Yaptıklarımıza çok pişmanız" dedikleri öğrenildi.

Soruşturma kapsamında bir kişinin daha yakalanması için çalışmaların devam ettiği öğrenildi. Aynı soruşturma kapsamında çirkin paylaşımı ilk yapan kişi tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ali

butun ... boyledir

Avini

Bu insanları acırsanız yarın bir gün sesi yüksek perdeden gür çıkar// sakın ha özürlerine kanmayın kanarsanız vabal alırsınız
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23