• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan beyin yakan koronavirüs çözümü

Yeniakit Publisher
2020-09-22 14:40:00 -
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan beyin yakan koronavirüs çözümü

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, oyun oynamanın yasak olduğu kahvehanelerle ilgili çözüm önerisinde bulunarak "Her oyunda yeni kağıt açacaksınız. Ama bu düşünülmüyor. Akıllarına bile gelmiyor" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) lideri Devlet Bahçeli’nin ‘kapatılsın’ diyerek tepki gösterdiği Türk Tabipleri Birliği'ni ziyaret etti.

Kılıçdaroğlu, ölümlere neden olan yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı verilen mücadele ile dünyanın dikkatini çeken Türkiye'nin politikalarını eleştirdi.

"Yeni kağıt açacaksınız"

Hükümete eleştirisini kahvehaneler üzerinden desteklemeye çalışan Kemal Kılıçdaroğlu, "Kahvehaneler açık. Güzel. Ama kağıt oynamak yasak. Vatandaş kahvehaneye niye gitsin o zaman? Oysa önlem alabilirsiniz. Dersiniz ki her oyunda sıfır, yeni kağıt açacaksınız. Bitti, bu kadar basit. Ama bu düşünülmüyor. Akıllarına bile gelmiyor" ifadelerini kullandı.

Alay konusu olmuştu

Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamasında koronavirüsün akılla, mantıkla ve stratejiyle çözüleceğini söyleyen CHP liderinin "Kovid-19 mikrobunun bulaşmasını engelleyecek önlemleri alacaksın" şeklindeki ifadeleri sosyal medyada alay konusu olmuştu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

oflu baba

ULAN ....  BEYINLI ....  SEN NASIL BIR KARA CAHIL BIR INSANSIN HANGI GERI ZEKALI INSANLAR SENI PARTININ BASINA GETIRIP KONUSTURUYOR 

Ulvi

Bu adam gerçeklerden,zamandan kopmuş.Mazallah bir iktidar olursa o zaman görün Türk ekonomisinin halini.Bir gırgır efsanesi Namı diğer Porof.Zihni Sinir bunları duysa Zihni Sinir poroceler elinden gidiyor diye intihar eDERDİ..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23