• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Katil Esed'in yandaşları birbirine girdi

Yeniakit Publisher
2014-10-07 20:29:00 - 2014-10-07 20:42:13
Katil Esed'in yandaşları birbirine girdi

Ergenekon soruşturmaları başlayana kadar birbirlerine demediklerini bırakmadılar. Doğu Perinçek ve ekibiyle Soner Yalçın’ın kavgası mahkemelik bile olmuştu. Soner Yalçın’a “hırsız, MİT’çi, katil” dediler, hep kavga ettiler. Ergenekon soruşturmalarıyla birden “dost” oluverdiler.

Ancak son dönemde Soner Yalçın yine Doğu Perinçek ve gazetesi Aydınlık’la kavgaya başladı. Paralel örgütün operasyon gazetesi Sözcü’de yazan, paralel örgütle de dirsek temasında bulunan Soner Yalçın’la, Perinçek arasına yine kara kedi girdi.

Soner Yalçın’ın sahibi olduğu Oda TV ile Perinçek’in Aydınlık’ı arasında son günlerde bir kavga patladı.

Kavganın bir tarafında Aydınlık yazarı Prof. Dr. Mehmet Yuva var. Oda TV geçtiğimiz gün  “Aydınlık yazarı yalancı çıktı” manşeti atarak Aydınlık ile kavganın fitilini ateşledi.



Katil Esad’ı destekleyen Soner Yalçın’ın sitesi Oda TV ile Aydınlık yazarı Yuva arasında çıkan kavganın konusu da Esad’dı. Oda TV, Aydınlık yazarı Yuva’nın, son tezkereyi Suriye yönetiminin desteklediğini ve Suriye’de tampon bölge kurulmasını Şam yönetiminin de onayladığını iddia ettiğini yazdı.

Bugün Aydınlık yazarı zehir zemberek verdiği cevapta Oda TV’yi “müptezel, habis,  münafık, korkak, iffetsiz, provokatör” diyerek suçladı, o iddiayı yalanladı. Yuva’nın Oda TV’de kendisine yönelik isimsiz yazıyı eleştirirken özellikle Soner Yalçın’a mesaj gönderdiğini söylemek yanıltıcı olmaz.

Yuva’nın yazısı Aydınlık’ın birinci sayfasından da büyükçe anons edildi. Bu Perinçek’in ve Aydınlık’ın Soner Yalçın’a karşı tavırlarının da göstergesi oldu.

Perinçekgil’in Soner Yaçın’a paralel örgütle girdiği “dirsek teması”nın mı etkili olduğu henüz bilinmiyor.

İşte yazısındaki o ifadeler:



(Medyagündem)

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23