• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Katalan devinin kadro planlaması Fenerbahçe'de moralleri bozdu

Yeniakit Publisher
2018-06-21 08:03:00 -
Katalan devinin kadro planlaması Fenerbahçe'de moralleri bozdu

Yeni bir yapılanma içindeki Fenerbahçe’nin, İspanya hesapları evdekiyle bir çıkmadı. Andre Gomes, Denis Suarez ve Alcacer’in transferi suya düştü.

Fenerbahçe’nin transfer listesinde yer alan Barcelonalı isimler sarı-lacivertli camiada heyecana neden olmuştu. Ancak Katalan devinin kadro planlaması Fenerbahçe’nin hayalleriyle pek de örtüşmedi. Sportif Direktör Damien Comolli’nin kiralık olarak transfer etmeyi planladığı 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Andre Gomes, Katalan devi tarafından satış listesine konuldu. Barça’nın 2016’da Valencia’dan 37 milyon avroya transfer ettiği Gomes’in en az 15 milyon avro istemesi, Fenerbahçe’nin geri adım atmasına neden oldu. Geçen sezon 27 maçta forma giyen Denis Suarez de altyapısından çıktığı Barça’da şansını denemekte kararlı olduğunu yönetime bildirerek transfer kapısını kapattı.

Fenerbahçe’nin problem çocuğu Ozan Tufan yeni dönemin kendisine de iyi geleceğine inanıyor. Geçen sezon Aykut Kocaman’la yaşadığı gerginlik sonrası kadro dışı bırakılan, affedildikten sonra da sakatlık kâbusu yaşayan Ozan, beyaz sayfa açtı. Futbolundan ziyade, özel hayatı ve fazla kilolarıyla gündem olan 23 yaşındaki millî oyuncu, yeni sezonda formayı kapabilmek için büyük bir özveriyle çalışıyor. Diyetisyen kontrolünde özel bir beslenme uygulayan Ozan, aynı zamanda bireysel antrenör eşliğinde kuvvet ve dayanıklılık idmanları gerçekleştiriyor. Sakatlığının tamamen geçtiğini belirten Ozan Tufan “Fenerbahçe’ye ilk geldiğim gün olduğu gibi heyecanlıyım. Bu sezon her şey çok farklı olacak” sözleriyle iddiasını ortaya koydu.

Başkanlık koltuğuna Ali Koç’un oturmasıyla coşan Fenerbahçe taraftarlarının forma çılgınlığı devam ediyor. Koç’un göreve gelmesinin ardından 20 günde satılan forma sayısı 50 bine yaklaştı. Stoklarda yer alan eski sezon formalarının bitmek üzere olduğu belirtilirken kulübün kasasına yaklaşık 6 milyon lira girdi.
(Türkiye)

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23