• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kasetle gelen dekontla gider

Yeniakit Publisher
2017-12-04 02:47:33 - 2017-12-04 02:47:33
Kasetle gelen dekontla gider

Siyaset camiasında ancak yalanlarıyla gündeme gelebilen Kemal Kılıçdaroğlu’nun dekont iftirasının da elinde patlaması “istifa” seslerini yükseltti.

Deniz Baykal’ın zina kaseti sonrası CHP Genel Başkanlığı koltuğunu ele geçiren, siyaset camiasında ancak yalanlarıyla gündeme gelebilen Kemal Kılıçdaroğlu’nun dekont iftirasının da elinde patlaması “istifa” seslerini yükseltti. Kamuoyu, miadını dolduran Kılıçdaroğlu’nun ABD eşgüdümündeki dekont yalanıyla iftira denizini bitirdiğini, okyanus ötesinde kurgulanan yıkım projelerine CHP’yi dafa fazla alet etmeyerek istifasını vermesini bekliyor.

“Edepten yok payesi...”

Kılıçdaroğlu’nun açıkladığı belgelerin fos çıkmasını Akit’e değerlendiren AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, şunları dile getirdi: “Hayatını yalan ve iftira üzerine kurgulayan Kılıçdaroğlu için söylenebilecek en kestirme tarif ‘utanmaz’dır. Ve onu en iyi özetleyecek kalıp ise Milli Şairimizin veciz ifadeleridir. Hani diyor ya, ‘Şarka bakmaz, garbı bilmez, edepten yok payesi/ Bir kızarmaz yüz, bir yaşarmaz göz bütün sermayesi.’ Tam da böyle bir hal üzere siyaset yapan isimdir Kılıçdaroğlu. İlahi yasalar şaşmaz bir biçimde işliyor. FETÖ’nün kasetiyle gelen düzmece dekontlarla gidecek. Geldiğimiz nokta, CHP’nin Kılıçdaroğlu gibi müfteri biriyle daha fazla gidemeyeceğini göstermektidir.”

“BİR TÜRLÜ AKILLANMIYOR”

AK Parti İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Burhan Kuzu da, şunları ifade etti: “Daha önce de ‘Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İsviçre’de hesapları var’ dedi, o da yalan çıktı. Hangi konuya el attıysa önce saman alevi gibi parlıyor, hemen sonra sönüyor. Akıllanmıyor da. Enteresan olan da yanındaki partililer bunu şakşaklıyor. Bilinçli olarak yalan söylüyor. Hesap uzmanı olduğunu söyleyen bir adamın normal şartlarda bu kadar hataya, gafa imza atması imkansız. Bu durumda istifa etmesi gereken biri varsa o da Kemal Kılıçdaroğlu’dur. Kasetle geldiği için vaziyetine de uygun olur, kasetle geldi dekontla da gitmiş olur.”

“TÜRKİYE KURTARILMALI”

Araştırmacı-yazar Murat Akan ise, CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun bağlantılarına dikkat çektiği beyanında, şu görüşleri dile getirdi: “Kılıçdaroğlu’nun CHP’nin başına nasıl geldiğini herkes biliyor. Türkiye’nin toptan dışarıya karşı menfaatlerini savunacak bir adam yerine istediklerini söyletebilecekleri, istedikleri kumpasın içerisine sokabilecekleri bir kişi arıyorlardı ve Kılıçdaroğlu’nu buldular. Soros’un fonladığı TESEV’e 183 no’lu üye olduktan sonra yükselişe geçen, ABD Büyükelçisi John Bass’le içeriği bilinmeyen görüşmeler yapan, 17-25 Aralık’tan 10 gün önce ABD’ye gitmiş olan bir Kılıçdaroğlu’nun siyasetteki rolünden, yalan ve iftiralarından artık Türkiye’nin ve CHP’nin kurtarılması lazım.”

FARUK ARSLAN / İSTANBUL

 

Yeni Akit Gazetesi
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23