• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kadıköy’de günler sonra dışarı çıkan 81 yaşındaki adam: “Rahat nefes alabilmeyi özledim”

Yeniakit Publisher
2020-05-10 12:07:56 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Kadıköy’de günler sonra dışarı çıkan 81 yaşındaki adam: "Rahat nefes alabilmeyi özledim"

Kadıköy’de 52 gün sonra oğluyla beraber dışarı çıkan 81 yaşındaki adam, “Türkiye’de bu yaşa kadar gezmediğim il, ilçe yok.

Kadıköy’de 52 gün sonra oğluyla beraber dışarı çıkan 81 yaşındaki adam, “Türkiye’de bu yaşa kadar gezmediğim il, ilçe yok. Rahat nefes alabilmeyi özledim” dedi.

Korona virüsle mücadelede alınan tedbirler kapsamında sokağa çıkması kısıtlanan 65 yaş ve üzeri yaşlı vatandaşların saat 11.00- 15.00 arasında sokağa çıkmalarına izin verildi. Kadıköy’de yaşayan Edirneli 81 yaşındaki Ziya Kurşuncu da oğluyla birlikte dışarı çıktı.

Günler sonra sokağa çıkan yaşlı adam, “Türkiye’de bu yaşa kadar gezmediğim il, ilçe yok. Pazarlamacıyım, en üst makamda yöneticiydim. 52 gündür evdeydim. Belli bir yerde muhatap lazım. İlimle alakalı kitap, dinle alakalı kitap. Bol bol kitap okudum günlerce. Devletin almış olduğu kararlara yediden yetmişe uymak lazım. Alınan kararlara uyarsak bu problemi çözeceğiz” dedi.

“Rahat nefes alabilmeyi özledim”

‘En çok neyi özlediniz’ sorusuna ise, “Hayat, rahat nefes alabilmek” diye cevap vererek, gençlere de kurallara uymaları gerektiği konusunda uyarıda bulundu. Yaşlı adamın oğlu Kaan Kurşuncu ise, “Zor bir süreçti. Babam kurallara uyan bir insandır. O konuda bir problem olmadı. Bu süreci inşallah atlatacağız” diye konuştu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23