• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kabinede değişiklik olacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan cevapladı

Yeniakit Publisher
2022-09-29 00:04:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Kabinede değişiklik olacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan cevapladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, katıldığı canlı yayında 'Kabinede değişiklik olacak mı?' sorusuna cevap verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, canlı yayında gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Erdoğan, Kabine'de değişiklik yapılıp yapılmayacağı sorusuna şu şekilde cevap verdi;

8 ay kaldı. 8 ay içinde bu tür bir şey yapmak yöneticilik açısından sağlıklı bir şey olmasa gerek. Olabilir yani hiç belli olmaz. Fevkalade durum olursa bu tür bir adım atılabilir.

Bir şey bizim için çok önemli. Kimliğimizden değerlerimizden ödün vermeden değişime açığız. Helalleşme noktasında böyle bir sıkıntı varsa, her an her zaman helalleşmeye açığım.

Küskün arkadaşlarımıza kapımızı açmak suretiyle partimizin içinde değerlendiriyor, değerlendirmeye devam edeceğiz. Şahıslara kırgınlık olabilir ama davaya kırgınlık olmaz.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

padişah orhan

Ben cumhurbşkanımıza hak veriyorum. Bu gün açıklama yapmış neymiş iyi telefon istiyolarmış bak bak vatan hainlerine sen. Neymiş iyi araba istiyorlarmış bak hainlere sen. Ulan aç köpekler sen katarlımısında iyi arabaya binmek istiorsun iyi telefon istiyorsun. Puuh vatan haini fetocular sizi.Kuru ekmek soğan neyinize yetmiyor aç köpekler araplarımı örnek alıyorsunu siz. devir ekonomı devri. telefonmuş telefon sizin neyinize pis fakirler. cumhurbaşkanımıza allah zeval vermesin özel uçağıyla son model mersedez konvoyuyla itibardan tasarruf ettirmesin allah.

HARPUTİ

Reis'imiz,işine karışmak olmasın ama şu sağlık bakanı,aile bakanı,savunma bakanı değişirse memnun oluruz.Küresel kaosculara, tembel ve pasif korkak savunma ile Aile yürüyüşüne karşı ,menfi duruş sergileyen bakanlar istemiyoruz.Allah Muinimiz olsun.Amin.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23