• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta?

Yeniakit Publisher
2021-05-10 00:25:00 -
Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta?

Tam kapanma sürecine ilişkin gelişmeler yakından takip ediliyor. Son yapılan Kabine toplantısının ardından tam kapanma kararının verilmesiyle beraber birçok yeni yasak ve tedbir getirildi. 29 Nisan tarihinde başlayan tam kapanma süreci 17 Mayıs tarihinde sona erecek. Dolayısıyla vatandaşlar, tam kapanmanın uzatılıp uzatılmayacağını merak ediyor. Bu kapsamda okullara ilişkin alınan kararlarda da bir değişiklik olup olmayacağı merak konusu oldu. Peki, Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta? Okulla açılacak mı? MEB sınavlar ne zaman?

27 Nisan tarihinde yapılan son kabine toplantısının ardından 29 Nisan-17 Mayıs 2021 tarihleri arasında tam kapanma uygulanmasına karar verilmişti. Bu kapsamda yeni yasak ve tedbirler getirilirken Devletin birçok kurumu da yeni kararlar aldı. Milli Eğitim Bakanlığı yüz yüze yapılmasını planladığı sınavlar için erteleme kararı aldı. Adalet Bakanlığı da birçok sınavı için erteleme kararı alırken vatandaşlar, tam kapanma sürecinin uzatılıp uzatılmayacağını araştırmaya başladı.

Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta?

Tam kapanma sürecinde Kabine’nin toplanması bekleniyor. Kabine toplantısının 10 Mayıs Pazartesi günü gerçekleşeceği tahmin ediliyor. Söz konusu toplantı neticesinde okulların durumu ve tam kapanma sürecine ilişkin yeni kararların alınması bekleniyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Cengiz

Tüm yasaklar kalksa da, kandırıldık denilse de, bir seneyi aşan bu süreçteki yaşanılan acizlik, halkın aleyhine alınan kararlar, camilerin kapatılması, TÜRK milleti evinde kısıtlamalara tabii tutup, dışardan geldiği söylenilen hastalıkta kapılar yabancılara açılmış ve bizim Ülkemiz de gezip tozuyorlar bu nasıl bir akıl tutulması bunları unutmak maruz görmek... ALLAH CELLECELALUHU korusun
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23