• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İşte Fenerbahçe'de gözden çıkarılan 3 yerli futbolcu

Yeniakit Publisher
2017-11-11 01:52:00 -
İşte Fenerbahçe'de gözden çıkarılan 3 yerli futbolcu

Fenerbahçe'de Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal ve Şener Özbayraklı satışa çıkarıldı

Kadroda 14 yabancı bulunuyor. Ayrıca Eljif Elmas’a da ocakta lisans çıkartılacak. Devre arasında takviye yapmak için kolları sıvayan yönetim, önce kontenjanı boşaltmak için ter dökecek. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Van Persie ile görüşme yapılıp, alacağının bir bölümü karşılığında bonservisinin teklif edilmesi planlanıyor. 

Sezon başında Spartak Moskova’nın istediği Neustadter de hem gelir elde edilmesi hem de vasat performansı nedeniyle gözden çıkartıldı. Fernandao’yu transfer etmek için harekete geçen Bursaspor’a, “Gelin görüşelim” mesajı gönderilecek.

Yerliler de topun ağzında

Süper Lig’den birçok talibi olan Aatif da gönderilecek isimler arasında yer alıyor. Yabancıların dışında; Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal ve Şener Özbayraklı gibi beklentilerin altında kalan yerlilerle de teklif gelmesi halinde yollar ayrılacak. Ocak ayı için düşünülen tek takviye hücuma dönük çok yönlü bir orta saha oyuncusuydu. Haftalar ilerledikçe öncelik sırası değişti, sol bek arayışları başladı. Aykut Kocaman, bu iki bölgeye mutlaka transfer yapılmasını istiyor. Ayrıca bir de stoper aranıyor.

Fenerbahçe’nin kalabalık bir transfer listesi var. Ancak öncelikler belirlendi. Sol bekte Luke Shaw için yapılan girişimler sonuç vermeyince, rota Chelsea’li Abdul Rahman Baba’ya çevrildi. Ganalı’nın kiralık olarak imza atabilecek olması, yönetimin elini rahatlatıyor.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Kaynak:Fanatik

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23