• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İstanbul’u sel aldı Ekrem yine tatilde!

Yeniakit Publisher
2019-08-18 10:44:00 - 2019-08-18 10:48:24
İstanbul’u sel aldı Ekrem yine tatilde!

CHP’li Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İstanbul’da yağan yağmur felakete dönüştü. Eminönü ve Kapalıçarşı’da işyerlerini su bastı. Unkapanı alt geçidinde ise bir erkek cesedine ulaşıldı.

 Haber Merkezi 

CHP’li Mansur Yavaş yönetimindeki Ankara’da geçtiğimiz aylarda yaşanan sağanak yağışta 3 kişinin ölmesinin yankıları sürerken, bir başka CHP’li Ekrem İmamoğlu’nun idaresindeki İstanbul’da da ufak bir sağanak yağış doğal afete dönüştü.

Esnaf yüzbinlerce liralık maddi zarar yaşadı

AKOM’un uyarmasına rağmen önlem almayan İBB, koca bir şehrin kaosa teslim olmasına neden oldu. İstanbul’un en gözde ilçelerinde su baskınları yaşanırken, İBB’nin aymazlığı nedeniyle esnaf ve vatandaşlar yüzbinlerce liralık maddi zarar yaşadı.

Üzücü haber dün öğlen saatlerinde geldi. Unkapanı’nda bir vatandaşımızın öldüğü sağanak yağış sonrası belediyeye öfke had safhaya ulaştı. CHP’li İmamoğlu, İstanbul’un sele teslim olduğu bir günde dahi başka illerde günü gün etti. AK Parti’nin liyakat ehli kadrolarını partizanlık hırsıyla hareket ederek görevinde uzaklaştıran İmamoğlu, İstanbul’u sıradan bir sağanak yağışın tahribatından bile kurtaramadı.

İstanbul halkı, “İş bilmez kişilerin görev yapması ve CHP zihniyetinin aymazlığı neticesinde bu zulmü yaşıyoruz. İmamoğlu neden zamanında önlem almadı. Söz verdiği hiçbir şeyi yapmadı. Böyle bir günde bile görevinin başına değil” diyerek CHP belediyeciliğine ateş püskürdü.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Ehil kadroyu tasfiye etti, kendisi tatilde!

Meteorolojinin günler öncesinden uyarmasına rağmen İBB yetkilileri tedbir almadı, İmamoğlu ise yine tatilde! Geçtiğimiz günlerde yıllık izninin 8 gününü Çeşme’de geçiren Ekrem Bey’in, şimdi de yıllık izninin 6 gününü Bodrum’da kullandığı öğrenildi.

Yeni Akit Gazetesi

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mesut

İsraf son bulacak diyordu aha buldu, esnafın malları talan oldu. O kadar servetin var. 16 milyon insana yardım yataklık yapacağım diyordun hadi yap, o esnafların zararını karşıla, tırışka! İstanbul perişan oldu beyefendi tatillerde, tatile çık diye mi sana rey verdiler. Bir de Ak parti belediyeye kabahat bulurdunuz, hani ne oldu? Falanca filanca belediye ile alakası yok. Kendi günahlarımızla kendi şehirlerimizi helak ediyoruz farkında değiliz.

Kubilay

yasal izin hakkini kullanmis ve ilan etmis.. Helal olsun Baskan.. Eskiden nerede olduklarini bile bilmiyorduk..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23