• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İstanbul'da okullar tatil mi 25 Şubat Pazartesi İstanbul valiliği twitter son dakika

Yeniakit Publisher
2019-02-24 12:07:00 - 2019-09-26 15:16:51
İstanbul'da okullar tatil mi 25 Şubat Pazartesi İstanbul valiliği twitter son dakika

İstanbul'da kar yağışı etkisini sürdürürken gözler İstanbul valiliğine çevrildi. Kar yağışı tüm yurtta hayat koşullarını etkilemeye devam ediyor. Beyaza örtüye bürünen illerimizin arasında İstanbul'da yer aldı. İstanbul'da kar yağışı etkili olmaya devam etmesi üzerine okullar tatil mi edilecek? Öğrenci ve veliler İstanbul'da okullar yarın tatil mi? İstanbul okullar 25 Şubat Pazartesi yarın tatil olacak mı? sorularını sormaya başladı.

İstanbul'da kar yağışı etkisini sürdürürken gözler İstanbul valiliğine çevrildi. Kar yağışı tüm yurtta hayat koşullarını etkilemeye devam ediyor. Beyaza örtüye bürünen illerimizin arasında İstanbul'da yer aldı. İstanbul'da kar yağışı etkili olmaya devam etmesi üzerine okullar tatil mi edilecek? Öğrenci ve veliler İstanbul'da okullar yarın tatil mi? İstanbul okullar 28 Şubat Perşembe tatil olacak mı? sorularını sormaya başladı.

İstanbul'da okullar tatil edildi

26 Eylül Perşembe günü İstanbul'da meydana gelen deprem sonrası okullar tatil edildi. İstanbul’da okullar tatil mi? Sorusu son dakiki merak ediliyordu. Gelen son dakika haberine göre; İstanbul'da yaşanan 5,8'lik depremin ardından İstanbul Valiliği, okulların bugün tatil edildiğini açıkladı. 

İstanbul son dakika hava durumu İstanbul'da yarın hava nasıl olacak?

İstanbul valiliği yarın okullar tatil mi, İstanbul yarın okullar tatil mi kar tatili, İstanbul yarın okullar tatil mi, İstanbul yarın okul var mı, İstanbul yarın okullar tatil olacak mı? sorusu şuan en çok arananların başında gelmekte. Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre, ülke genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Kıyı Ege, Akdeniz'in kıyı kesimleri, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz'in kıyı kesimleri, Çankırı, Osmaniye, Gaziantep ve Kilis çevreleri ile Ankara'nın doğu kesimlerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Marmara, Batı Karadeniz, Çankırı ile Ankara’nın doğu kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Doğu Anadolu'nun kuzey kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yurdun iç ve doğu kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus bekleniyor. 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgar, kuzeybatı kesimlerde kuzey ve kuzeydoğu, diğer yerlerde güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara ve Kuzey Ege ile Batı Karadeniz’in batı kıyılarında kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına (50-80 km/sa) şeklinde esecek. İstanbul’da en yüksek sıcaklıkları ise şöyle: Çok bulutlu, karla karışık yağmur ve kar yağışlı 3.

İstanbul'da yarın okullar tatil mi?

İstanbul'da bugün gün boyunca sürmesi beklenen kar yağışı nedeniyle İstanbul Valiliği yarın okulların tatil edilmesine ilişkin son dakika açıklamasında bulundu. 25 Şubat Pazartesi İstanbul'da okullar tatil olur mu sorusunun cevabı bekleniyordu. İstanbul valiliği yarın okulların tatil edildiğine ilişkin açıklama yaptı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya yarın İstanbul'da okulların tatil edildiğini açıkladı. İstanbul'da kar tatil haberini İstanbul Valisi Ali Yerlikaya Twitter hesabından duyurdu.

İstanbul'da kar yağışı havadan görüntülendi

Dün başlayan kar yağışı İstanbul'un bir çok noktasında etkili oldu. Gece boyunca devam eden kar yağışı İstanbul'u beyaza bürüdü. Karlar altında kalan İstanbul'un kartpostallık manzarası havadan görüntülendi. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün eşlik ettiği muhteşem manzara seyrine doyum olmayan görüntüler oluşturdu. Beyaz bir sabah uyanan İstanbullular ise karlı havanın tadını çıkardı.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23