• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İsrailli terörist gruplardan tehlikeli girişim! Mescidi Aksa'ya 'toplu baskın' çağrısı!

Yeniakit Publisher
2021-02-27 23:58:00 -
İsrailli terörist gruplardan tehlikeli girişim! Mescidi Aksa'ya 'toplu baskın' çağrısı!

"Tapınak Grupları" olarak adlandırılan aşırılık yanlısı Siyonist örgüt, Purim Bayramı bahanesiyle yarın (28 Şubat Pazar) mübarek Mescidi Aksa’ya toplu bir baskın düzenlemeye hazırlanıyor.

Aşırılık yanlısı gruplar, Yahudi yerleşimcileri ve destekçilerini Purim bayramını kutlamak için Mescidi Aksa’ya topluca saldırmaya davet etti.

Yapılan çağrılarda, yarınki baskında büyük bir şenlik olacağı ve Mescidi Aksa’nın el-Meğaribe (Faslılar) Kapısı’nda Purim bayramı adına tatlılar dağıtılacağı belirtildi.

Tapınak (Heykel) grupları, kutsallığı veya dini bir önemi olmasa da her tarihi veya dini olayı, Mescidi Aksa’yı Yahudileştirme ve işgal etme planları için istismar ediyor.

Yerleşimciler, işgal güçlerinin katkı ve koruması eşliğinde cuma ve cumartesi hariç haftanın her günü sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki sefer Mescidi Aksa'ya gruplar halinde baskın düzenliyor ve sözde "Tapınak" hakkında kışkırtıcı ayinler yapıyorlar.

Mescidi Aksa'yı yıkıp, yerine sözde Süleyman Mabedi'ni inşa etmeyi planlayan Heykel Örgütleri, İsrail'de resmi olarak faaliyet gösteriyor.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Kaynak: Filistin Enformasyon Merkezi

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Gence

ülkemizde yahudi ermeni ve rum istemiyoruz. onlari artik atalim

Alparslan 1071

Kahrolsun siyonizm, kahrolsun israil, kahrolsun abd
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23