• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İslam'la terörü bir tutanlara tokat gibi cevap

Yeniakit Publisher
2019-10-24 00:37:00 -

Emekli Fransız futbolcu Patrick Evra İslam'ı terörle bir tutanlara tokat gibi bir cevap verdi. Evra, "İslam güzel bir din, anlamak zorundasınız. Kuran’ı okuyun, o güzelliği göreceksiniz" dedi.

Manchester United ve Fransa Milli takımının emekli yıldız futbolcusu Patrick Evra, İslam'la terörü bir görenlere tepki gösterdi.

Evra katıldığı bir programda, "Ben Katolik olarak yetiştirildim. Paris’te terör saldırısı gerçekleştiğinde insanlar 'hepsi İslam’dan dolayı'’ dediler.  Dedim ki 'Lütfen İslam’ı suçlamayı bırakabilir miyiz?’ İslam güzel bir din. Anlamak zorundasınız. Kuran'ı okuyun, o güzelliği göreceksiniz. Bu görüşümden hiçbir şekilde geri dönmeyeceğim" dedi.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Abdülkadir

Yüzyıllardan beri uydurulan hadislerle yine ordan burdan alınmış tasavvufla yoğrulmuş islamla tabii ki terör ürer.Kur'andaki gerçek islamla insanlar meşgul değiller ki. Kur'andaki islamı bile çoğu anlamıyor. Kafirleri nerde bulursan öldürün diye anlıyor.Oysaki müslümanlara durmadan saldıran her zaman müslüman öldüren kafirleri öldürün diye anlasa o zaman kendini savunmak için öldürün olduğunu anlar. Yani Kur'an daki islamı bile anlamaktan aciz bir islam dünyası.

Adil düzen

62 savaş yapılmış ve bunlardan sadece 1 tanesi savunma diğerleri hep saldırı amaçlı yapılmış dinler hicbir zaman huzur getirmez bugün bile savaşların çoğu dinler ve menfaat uğruna yapılıyor ve hiç bir savaşın kazananı yoktur kan gözyaşı yoksulluk ve ölümlerden başka
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23