• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İslam düşmanı ismin ibretlik sonu! Evine kadar kaybetti

Yeniakit Publisher
2019-11-19 07:17:00 - 2019-11-19 14:36:26
İslam düşmanı ismin ibretlik sonu! Evine kadar kaybetti

İngiltere'de aşırı sağcı ve İslam düşmanı Katie Hopkins, hakkında açılan tazminat davasını kaybettikten sonra tazminatı ödeyebilmek için evini satmak zorunda kaldı. Köşe yazarlığı ve radyo programcılığı görevlerine son verilen Hopkins'in ekonomik olarak zor durumda olduğu öğrenildi.

İngiltere'de aşırı sağcı ve İslam karşıtı Katie Hopkins, İngiliz medyasına yaptığı açıklamada, Akdeniz'i botlarla geçen göçmenleri "hamam böceklerine" benzetmesi veya göçmenlerin Avrupa kıyılarına ulaşmasını engellemek için silah kullanılması gerektiği yönündeki ifadelerinin kariyerine mal olduğunu dile getirdi.

Ekonomik zorluk çekiyor

Tepki çeken açıklamaları nedeniyle köşe yazarlığı ve radyo programcılığı görevlerine son verilen Hopkins, ayrıca yazar Jack Monroe'nun açtığı dava nedeniyle de finansal olarak zor duruma düştüğünü söyledi.

Evini satmak zorunda kaldı

Monroe'u bir savaş anıtına yönelik saldırıyı desteklemekle suçlayan ancak yazarın açtığı tazminat davasını kaybeden Hopkins, "2018'de 500 bin sterlinin (3 milyon 714 bin TL) üzerindeki yasal bir faturayı ödemek için evimi 950 bin sterline (7 milyon 50 bin TL) satmak zorunda kaldım" dedi.

Şimdi eşi ve üç çocuğuyla kiralık bir evde yaşadığını belirten aşırı sağcı İngiliz, finansal olarak en büyük pişmanlığının bir göçmen derneğine 5 bin sterlin yardım yapma karşılığında davanın geri çekilmesi yönündeki teklifi reddetmesi olduğunu söyledi.

Monroe, Hopkins'in açıklamalarının ardından Twitter hesabından "Kimsenin çöküşünden sevinç duymuyorum. Böyle bir şey kaba ve çirkin. Sadece üzgün olduğunu söylemek zorundaydı, bunu yapmadı ve bunun bedelini çok pahalıya ödedi" paylaşımını yaptı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Rüzgiar

Bunların anaları kraliçe viktorya da böyleydi, zamanında zor durumda olan İrlanda'ya, kendisinden çok daha fazla yardım yapan Osmanlı'yı engellemeye çalışmıştı.

Agop

We cant do anything for her.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23