• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

iPhone 11 serisinde Apple Pencil müjdesi!

Yeniakit Publisher
2019-08-26 16:01:00 -
iPhone 11 serisinde Apple Pencil müjdesi!

iPhone 11 için üretilen telefon kılıfları, yeni iPhone'ların Apple Pencil ile birlikte geleceğinin sinyalini veriyor.

Apple'ın merakla beklenen yeni iPhone serisi çok yakında tanıtılacak olmasına rağmen telefonlarla ilgili tasarımd detayları şimdiden belli olmuş durumda. Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan yeni iPhone 11 kılıf görselleri ise telefonların Apple Pencil desteğine sahip olabileceğini  ortaya koyuyor.

Apple’a pencıl desteği

Akıllı telefonlar için kılıf üreten şirketler şimdiye kadar birçok telefonun tasarımını önceden tahmin edebilmemizi sağladı. Şimdi ise iPhone 11 Pro için üretilen yeni bir kılıf, telefonun Apple Pencil desteğine sahip olduğunu gösteriyor. Olixar tarafından üretilen yukarıdaki kılıf görsellerine baktığımızda Apple Pencil için ayrılan küçük bir kalem yuvasının olduğunu görebiliyoruz.

Apple Pencil'ın iPhone'ların boyutundan bile daha uzun olduğunu düşünürsek yukarıdaki kılıfa sığmayacağını tahmin etmemiz hiç de zor değil. Bu durumda ise Apple'ın daha küçük bir kalem tanıtabileceğini söyleyebiliriz. Ancak bu kalemin yeni iPhone'larda yerleşik halde mi bulunacağı yoksa ayrı olarak mı satılacağı henüz bilinmiyor.

Merak edenler için belirtmemiz gerekirse şu an piyasada bulunan Apple Pencil'ın satış fiyatı yaklaşık 700 lira civarında. Yeni gelişmeler olduğunda sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23