• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İmamoğlu’nun tatil sevdası sosyal medyanın gündeminde

Yeniakit Publisher
2020-02-25 08:38:00 - 2020-02-25 08:48:40
İmamoğlu’nun tatil sevdası sosyal medyanın gündeminde

CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun tatil sevdasını eleştiren gazeteci Sabri İşbilen, “Erdoğan’ın 18 yılda yapmadığı tatili 8 ayda yaptı” dedi.

Normal şartlarda Erdoğan-İmamoğlu kıyaslaması doğru olmayacakken, CHP’liler İmamoğlu’nu ‘yeni lider’ olarak tanıtıyor ve iki ismi sürekli kıyaslamaya çalışıyor. Bunun üzerine İmamoğlu’nun skandallarını eleştiren vatandaşlar, gerçek bir kıyaslama yaparak gerçekleri ortaya seriyor. Son olarak Sabri İşbilen, konuya dair dikkat çeken bir kıyaslama yaptı.

CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun defalarca tatile çıkıp, “Tatil yapmayan çalışmıyor demektir” demektir şeklindeki savunması kamuoyunda büyük tepkilere neden oluyor. Mazbata edebiyatı yaparken, “İşimiz çok, kaybedecek vaktimiz yok” diyen İmamoğlu, iş başına geldikten sonra sürekli yurt içi- yurt dışı ziyaretlerinde bulundu ve yıllık izin kullanarak tatile çıktı.

Son olarak İmamoğlu, Sapanca’ya giderek kampa girdi.

İmamoğlu’nun bu tavrına tepki gösteren vatandaşlar, eleştirilerini sosyal medyada da dile getiriyor. Gazeteci Sabri İşbilen, tatil skandallarına dair dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

İmamoğlu’nun göreve geldiği 8 ay içinde gereğinden fazla tatil yapmasını eleştiren İşbilen, “Ekrem İmamoğlu'nun 8 ayda yaptığı tatili, Recep Tayyip Erdoğan 18 yılda yapmadı.” ifadesini kullandı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

knbr

yav şu çapsız adamı ikide bir reisle neye karşılaştırırsınız ki vizyon yokki adamda icraat olsun

hakan can

Ekrem abi bu akit gazetesi senden ne istiyor anlamadım...HERŞEY ÇOK GÜZEL OLCAK.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23