• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İmamoğlu'ndan büyük ikiyüzlülük! Yüzde 65 düşürdü

Yeniakit Publisher
2020-08-17 14:51:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
İmamoğlu'ndan büyük ikiyüzlülük! Yüzde 65 düşürdü

CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Marmara Depremi'nin yıl dönümünde yaptığı hareket "yuh artık" dedirtti. Her fırsatta deprem konusunda endişe duyduğunu söyleyerek duyar kasan İmamoğlu, deprem için ayrılan bütçeyi 671 milyon 298 bin lira düşürdü.

Seçildiği günden bu yana İstanbullulara hizmet etmek yerine şov ve reklam yapma peşinde koşan CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun acıları halen akıllarda taze olan 17 Ağustos 1999 tarihli Marmara Depremi'nin yıl dönümünde yaptığı hareket vatandaşları adeta çileden çıkardı.

Deprem konusunda duyar kasarak uykularının kaçtığını dile getiren İmamoğlu'nun, İBB Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanlığı'nın bütçesini 671 milyon 298 bin lira düşürdüğü ortaya çıktı.

İBB Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanlığı'nın 1 milyar 18 milyon 921 bin lira olan 2019 bütçesi İmamoğlu'nun göreve gelmesinin ardından yüzde 65 azaltılarak 347 milyon 623 bin liraya düşürüldü.

Deprem duyarı kasan İmamoğlu'ndan büyük ikiyüzlülük

Deprem konusunda her fırsatta duyar kasarak göz boymaya çalışan vizyonsuz İmamoğlu, geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada, "Gerçekten İstanbul'un en önemli önceliği depremdir ve deprem dururken, şehrin sürecine katkı sunmayacağı gibi, zarar verebilecek başka kavramların bu şehri meşgul etmesini kabul edemiyorum" ifadelerini kullanmıştı.

İmamoğlu'nun İstanbul'un en önemli önceliğinin deprem olduğunu söylemesine karşın İBB'nin deprem bütçesini yüzde 65 düşürmesi "büyük ikiyüzlülük" olarak yorumlandı.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Köksal Tekbas

Bu gün İstanbul'da seçim olsa, sayın İmamoğlu seçimi kaybeder Hani umut dagitıyordu, israf olmayacaktı. Zam olmiyacakti. Bu günkü emflasyonu yolcu ücretlerine yaptığı yüzde 35 zam sebep olmuştur. Sayın İmamoğlu belediye başkanı oldu bir yılda İstanbul Belediyesi'nin parası bitti İstanbul Belediyesi'nin 25 Milyarlık bütçesi var. Bu nasıl oldu? Hani daha iyi yapacakti

yorumm

Adamin enazindan bir butcesi var, deprem olunca halktan 10 tl istemeyecek demekki.....
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23