• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İmamoğlu hakkında bomba iddia! Sosyal medya bunu konuşuyor

Yeniakit Publisher
2021-09-27 23:03:00 -

Yeni Akit Gazetesi Yayın Kurulu Üyesi Fatih Uğurlu, CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na ilişkin bomba bir iddiada bulundu.

 Yeniakit.com.tr 

Yeni Akit Youtube kanalında konuşan Yeni Akit Gazetesi Yayın Kurulu Üyesi Fatih Uğurlu, CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun parti kurma hazırlığında olduğunu söyledi.

"Ekrem İmamoğlu'nun çok güvendiği bir kadro çalışma içinde." diyen Uğurlu, "AK Parti'nin çıkışındaki gibi güçlü bir kadro ile ortaya çıkmayı planlıyorlar. Sonradan kurulan bütün partileri kucaklayacak bir parti olacak. Adı büyük bir ihtimalle 'Güzel Parti'. Sloganı da 'Herşey daha da güzel olacak' şeklinde." ifadelerini kullandı.

'Dönüşümlü Başbakanlık Sistemi'

Fatih Uğurlu, çok konuşalacak iddialarına şöyle devam etti:

"Meral Akşener, 'Ben Başbakanlığa adayım.' demişti. Nasıl aday olacak? İşte bu sistemde. Dönüşümlü Başbakanlık sistemi kuracak. Birinci Başbakan Meral Akşener, ikinci Başbakan Ahmet Davutoğlu, üçüncü Başbakan da Ali Babacan olacak. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tamamen devre dışı kalacak. Dördüncü Başbaka CHP'den Canan Kaftancıoğlu olacak. Beşinci ve son Başbakan da Muharrem İnce."
ÖNE ÇIKAN VİDEO

'Sarıgül İBB Başkanı olacak'

"Mustafa Sarıgül'de bu ittifakın içinde yer alacak. Onun için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı düşünüyorlar. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı Mansur Yavaş sürdürecek."

HDP'ye tanınacak imtiyazlar

"PKK/KCK'dan ceza almış olan bütün örgüt yandaşı ve ğyelerine genel af ilan edilecek. Bu genel aftan FETÖ'de faydalanacak. El konulmuş bütün HDP'li belediyelere iade-i itibar verilecek."

"Bu partinin onursa başkanları ise Abdullah Gül, Ekmeleddin İhsanoğlu ve Kemal Kılıçdaroğlu olacak."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Yusuf

Abi ne içtin sen bence açken sen sen değilsin

ünsal

sis çöktüğünde kargalar leşe dalarmış zavallılar dağın ardındaki alfa dan habersiz biz çok gördük bu ülkede 6 ayda bir başbakan değişimlerini neler yaşandığını unutmadık unutmayacağız
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23