• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İmalata ve ihracata odaklanılsın

Yeniakit Publisher
2018-08-15 10:34:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
İmalata ve ihracata odaklanılsın

ABD yaptırımlarına ve kur ataklarına karşı Ankara Sanayi Odası (ASO) Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Özdebir’den de önemli uyarılar geldi.

ASO Yönetim Kurulu Başkanı Özdebir,  üreticileri imalata ve ihracata odaklanmaya; tüketicileri de yerli malına yönelmeye davet etti. Özdebir, Türkiye’nin ekonomik parametrelerinde herhangi bir sıkıntı görülmediğine işaret ederek “Dolar ve Euro tarafında dalgalanmayı büyütecek adımlardan kaçınmalıyız. Tek tek kendi menfaatlerimizi değil, ülke menfaatini esas almalıyız” dedi.

ÇOK ÇALIŞMALIYIZ

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Türkiye’nin asimetrik bir savaşla karşı karşıya olduğunu dile getirerek,  “Ekonomik taarruza karşı da daha çok çalışarak ve üreterek karşı durmalıyız”  çağrısı yaptı. Baran, ekonomi aktörlerine ise “Ülke menfaatlerini ön plana alın, elinizi ve gövdenizi taşın altına koyacak kararlılıkta olun. Unutmayın ki bu ülke hepimizin” diye seslendi.
Yeni Akit Gazetesi

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23