• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İhsan Şenocak’tan koronavirüs çağrısı: 3’üncü dirilişi başlatalım

Yeniakit Publisher
2020-03-18 08:57:00 - 2020-03-18 09:08:01

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et

Koronavirüs aşısının pazarlık malzemesi yapıldığını belirten İlahiyatçı İhsan Şenocak, “Aşıyı mü’minler, Müslüman ilim adamları bulsunlar ki dünyayı aşı üzerinden sömürmesinler. Şimdi insanlık için seferber olma vaktidir” dedi. İnsanlığın Asr-ı Saadet ve Osmanlı ile iki diriliş yaşadığını söyleyen Şenocak, aşıyı bularak “3’üncü diriliş başlatılması” çağrısı yaptı.

 yeniakit.com.tr  Koronavirüs aşısının pazarlık malzemesi yapıldığını belirten İlahiyatçı İhsan Şenocak, “Aşıyı mü’minler, Müslüman ilim adamları bulsunlar ki dünyayı aşı üzerinden sömürmesinler. Şimdi insanlık için seferber olma vaktidir” dedi. İnsanlığın Asr-ı Saadet ve Osmanlı ile iki diriliş yaşadığını söyleyen Şenocak, aşıyı bularak “3’üncü diriliş başlatılması” çağrısı yaptı.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını dünyayı etkisi altına almaya devam ediyor. Devletin erken önlemleri ile şu an Türkiye’de kontrolden çıkan bir salgın söz konusu olmasa da, ilk ölüm dün gerçekleşti. Virüse yakalanan hasta sayısı 98’e yükseldi. Hastalığın kuluçka süresinin son bulmasıyla vaka sayısında da artış gözleniyor.

Dünya genelinde vaka sayısında da artış yaşanırken, birçok ülkede koronavirüs aşısı test aşamasında. Başta ABD ve Çin olmak üzere, çeşitli ülkelerde aşı denemelerine başlandı.

Konuya dair dikkat çeken bir açıklama da, İlahiyatçı Dr. İhsan Şenocak’tan geldi. YouTube kanalından video yayınlayan İhsan Şenocak, aşının bir pazarlık malzemesi yapıldığını söyleyerek batının bu konuyu sömürdüğünü ifade etti. İnsanlığın Asr-ı Saadet’te ilk dirilişini, Osmanlı ile 2’nci dirilişini yaşadığını vurgulayan İhsan Şenocak, Müslümanlar tarafından koronavirüs aşısının geliştirilerek 3’üncü dirilişin başlaması çağrısı yaptı. Müslümanların bunu sömürme malzemesi olarak kullanmayacağını belirten Dr. İhsan Şenocak, “Şimdi insanlık için seferber olma vaktidir” diye konuştu.

İlayihatçı İhsan Şenocak, “İnsanlığın 1’inci dirilişi Asr-ı saadet, 2’ncisi Osmanlı ile oldu. Şimdi bir zulüm var, ihanet var, fitne fesat var. O halde 3’üncü dirilişi başlatalım. Mühendisler, alimler, arifler, doktorlar Müslümanlar seferber olalım. Aşıyı mü’minler, Müslüman ilim adamları bulsunlar ki dünyayı aşı üzerinden sömürmesinler. Şimdi insanlık için seferber olma vaktidir” dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

İlhan

Adamlar dertleniyor ama dertlendikleri insanlarda tepki yok. Onların tepkisi market reyonlarında görülüyor maalesef.

sema

katiliyorum. Cin duyumlarima göre dünyada ki kris nedeniyle düsüse gecen firmalari satin almis ve kendini böylelikle güvene aliyor. Amarika ise ilaci buldugunu söyleyip fahis fiat istiyor, böylelikle kendisini kurtarmaya calisiyor. ALMAYAN DEVLETLERIN YÖNETICILERI halk tarafindan cezalandirilacak gibi. Fakat sonucta tekrar Amerika ve Cin'e mahkum olmakta var. Nasil silahlanmakta millilige gidilmisse ilac sahasinda da bagimsizlik sart... Insallah basaracagiz. Bilim adamlarimiz cok basarililar önemli olan kendi milletlerini düsünmeleri fakat diger insanlarada insallah bedava yardim edilir zira ayni botun icindeyiz onlar hasta olunca bize de geliyor... Saygilarimla.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23