• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İçişleri Bakanlık Sözcüsü İsmail Çataklı'dan Ümit Özdağ'a: Sen insan değilsin!

Yeniakit Publisher
2022-09-04 23:37:00 - 2022-09-05 00:23:46
İçişleri Bakanlık Sözcüsü İsmail Çataklı'dan Ümit Özdağ'a: Sen insan değilsin!

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, Ümit Özdağ'ın, Hatay'da katledilen Suriyeli genç Faris Muhammed Al Ali için taziye mesajı yayımlayan İHH'yı hedefe koymasına sert ifadelerle tepki gösterdi. Çataklı, Özdağ'a, "Sen insan değilsin." eleştirisinde bulundu.

 Yeniakit.com.tr 

Suriyeli Faris Muhammed Al Ali, Hatay’da uğradığı bir saldırı sonucu hayatını kaybetti.

Her daim ırkçılığın karşısında durup mazlumlara kol kanat geren İHH, Suriyeli Al Ali'nin üzücü ölümüne ilişkin bir taziye mesajı yayınladı.

İHH'nın resmi Twitter hesabından paylaşılan mesajda, "Çok üzgünüz... Reyhanlı Eğitim Kampüsümüzde öğrenim gören ve bu yıl Tıp Fakültesini kazanan yetim öğrencimiz Faris Muhammed Al Ali, Hatay’da bir grubun saldırısı sonucu hayatını kaybetti. Menfur saldırıyı kınıyoruz. Kardeşimize Allah'tan rahmet, yakınlarına sabırlar dileriz." denildi.

İnsani duygularını kaybetmiş!

Irkçılıktan tüm insani duygularını kaybeden Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İHH'nın Suriyeli genç için yayımladığı taziye mesajından rahatsız oldu.

İHH'yı çirkin ifadelerle hedef alan Özdağ, "İHH Suriyeliler tarafından öldürülen bir tek Türk genci için başsağlığı yayınlamadı. Bunların nüfus cüzdanlarından başka hiç bir şekilde Türklükle ilgilileri yok. Aslında Türk düşmanı bunlar." ifadelerini kullandı.

'Sen insan değilsin'

İçişleri Bakan Yardımcısı ve Bakanlık Sözcüsü İsmail Çataklı, Ümit Özdağ'a sert ifadelerle tepki gösterdi.

"Bir başsağlığı bile dileyemedin. Hep söyledik: Sen insan değilsin!" diyen Çataklı, şöyle devam etti:

İHH renk, dil, din, ırk ayrımı gözetmeksizin Ülkemizde ve dünyada bizimle birlikte afetzede ve mazlumların yardımına koşuyor. Bu uğurda bir çok evladımız da şehit düştü. 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

BABAYİĞİT

İnsan olamaz zira babası da ihtilalci bir herifti.O iklimde yetişen çicek olsa olsa KAKTÜS olur.Bu faşist hitler artığı herif nifak tohumunu ekti şimdi fırtına biçiyoruz.Bu herife artık duur deme zamanı gelmedimi?

aziz

ırkçıda vicdan, mertlik,insanlık, olmaz....ırkçılar demokrasi düşmanıdır, yasaklanmalı....babadan darbeci zihniyet
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23