• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İBB meclisi karıştı! LGBT eleştirisi CHP’yi rahatsız etti

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi:
İBB meclisi karıştı! LGBT eleştirisi CHP’yi rahatsız etti

İBB meclisinde AK Partili Meclis Üyesi Şeyma Akta’nın CHP’li belediyelerin kreş ve kamplarında çocukların LGBT’li sapkınlara emanet edildiğini söyledi. CHP’li üyeler ise konuşmaya karşı çıkarak kürsüye yürüdü.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) meclisinin ekim ayı oturmalarının son toplantısı Saraçhane’deki başkanlık yerleşkesinde meclis 1.başkanvekili Nuri Aslan başkanlığında yapıldı.

Gündem dışı söz alan AK Partili Meclis Üyesi Şeyma Akta’nın gerçekleştirdiği konuşma CHP’lilerin epeyce zoruna gitti.

“KREŞLERİN BAŞINA LGBT’Lİ BİREY GETİRİLDİ”

Aktaa, “Çocuklar ve gençlerimiz küresel bir LGBT saldırı altında. CHP, kamu kaynaklarını kullanarak devlet eliyle bu saldırıyı yapıyor. Yayınlanan kitaplar, metro ve metrobüste dönen reklamlar, kreşlerdeki müfredatlarda görülüyor. Beyoğlu Belediyesi’nde okul öncesi eğitim verilen kreşlerinin başında LGBT’li birey getirildi. Aileler tepkili. Çocuklar, İBB’nin ve CHP’li belediyelerin kreşlerinde ve kamplarında LGBT’li aktivistlere emanet edilmiş” ifadelerini kullandı.

“YÖNETİCİLERİNİZ LGBT AKTİVİSTİ”

sözlerine devam eden Aktaa “Her LGBT dayatması sonrası vatandaşın tepkisi üzerine pozisyonunuzu değiştiriyorsunuz ama hiç vazgeçmiyorsunuz. LGBT uygulamaları maksatlı bir plan. Yöneticileriniz LGBT aktivisti. Onları bu çalışmaları yapsın diye yönetici yapıyorsunuz. Cinselliği sapkınlığı sergileyip sanat diye savunamazsınız. Tarafı olduğunuz küresel LGBT lobisinin karşısında olmak benim insanlık görevim ve dinimin bana emridir” dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Nur

Yalan mı şişlide ki o geye çocuklar teslim eden siz chpliler birde dügün bir işe anılın hizmetle anılın içiniz abuk subuk insanlar dolu pkkda geye kadar

yumuşakcalar birliği

Tevfik Göksu İstanbul belediyesi meclisinde chp liler lgbtli ibmoşlara belediyede bir birim verelim diye 150 nin üzerinde önerge vermişler ne demişler arkadaşını söyle birde yolda yürüyüşüne bak senin nasıl bir patlak top olduğunu öyleyim dermiş
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23